durere toracica

03-05-2016
bizzarlifestyle
Nu este medic/terapeut
bizzarlifestyle
Am cazut cu bicicleta pe munte la o viteza in jur de 50 km ora in coborare, am intrat cu coastele din partea dreapta defapt cu marginea coastelor putin spre interior, am lovit un bolovan pe care lam deplasat aproximativ 50 centimetri cu coastele, mentionez ca mana dreapta era sub mine si stateam si pe umar locuri unde ma dor muschii acum, pe moment am avut probleme in a respira dar apoi mam putut urca pe bicleta sa cobor spre casa, am dureri nu in locul loviturii ci la curbarea coastelor adica in lateral, nu am nici macar o zgarietura, nici vanataie sau umflatura, dar am dureri atunci can ma misc brusc sau mai ales cand ma fortez putin, sau daca sar, nu am si nu am avut probleme de respiratie, ma doare daca stranut si simt ceva daca respir foarte tare, , sa am o fisura sau este vorba doar de muschi?

Mai m-am lovit la sold lateral pin spre spate unda am mai fost lovit acum 3 luni dureri care au persistat vreo 2 luni, este putin umflat dar nu vanatai sau zgarieturi, am avut dureri cand apasam pe piciorul drept dar acum s-au redus, merg normal dar ma doare redus daca sar,

O ultima intrebare, acum 3 luni am avut fractura la osul scafoid mana dreapta, cazatura a fost cauzata de fatul ca mia sarit mana dreapta de pe ghidon, unde mai persista uneori mici dureri, nu este reparat osul complet si asta cauza?

As vrea sa stiu cateva amanunte si cand pot fi refacut atat incat sa pot concura cu bicicleta, eu sunt raider MTB Downhill.

Multumesc
2 comentarii
0
03-05-2016, ora 13:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Posteaza topicul pe Osteoarticulare.
0
03-05-2016, ora 14:14
bizzarlifestyle
Nu este medic/terapeut