Durere ureche, dupa anestezie masea

26-07-2022
OanaCojack
Nu este medic/terapeut
OanaCojack
Buna seara,
Locuiesc in UK si am fost nevoita s-a merg aici pt o carie ascunsa la masea. Dupa anestezia facuta tot simteam durerea nervului(fiind caria prea aproape de nerv) mi s-a administrat alta anestezie care se face pt extractie, obraz in spate.
Dupa trecerea efectului anesteziei, am ramas cu durere moderata de nerv si mai nou, durere ascutita la urechea stanga.
Astazi dl dr mi.a dat Amoxacilina de 500mg pt masea si durere.
Ce as putea face, daca nu ttece durerea urechii?
Multumesc!
1 comentarii
0
19-03-2023, ora 10:15
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

este posibil ca durerea din ureche să fie un efect secundar al durerii dentare, deoarece ambii nervi sunt conectați și durerea se poate propaga în alte zone ale feței și gâtului. Cu toate acestea, dacă durerea urechii nu trece sau devine mai severă, este important să contactați din nou medicul dentist sau să consultați un medic generalist sau un specialist ORL pentru a exclude orice alte probleme de sănătate.

Până atunci, încercați să gestionați durerea prin utilizarea medicamentelor prescrise de medicul dentist și prin aplicarea de comprese reci sau calde pe zona afectată. Evitați să masticați cu partea afectată a gurii și încercați să mâncați alimente moi și ușor de mestecat, astfel încât să nu agravați durerea. De asemenea, evitați alimentele și băuturile foarte calde sau foarte reci, deoarece acestea pot irita zona afectată și pot agrava durerea.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.

Este important să urmați recomandările medicului dentist și să efectuați orice tratament suplimentar recomandat pentru a trata problema dentară. În cazul în care durerea persistă sau se agravează, nu ezitați să contactați medicul pentru a obține sfaturi suplimentare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul