Durere ureche, sub ureche si maxilar

28-12-2017
Florin37
Nu este medic/terapeut
Florin37
Buna ziua. Este vorba de sotia mea in varsta de 27 ani. Totul a inceput acum cca 3 ani cand a schimbat locul de munca. Noul job presupune si statul in curent. Au inceput intai sa doara urechile(cam o data pe luna) Am fost la Orl -deviatie de sept si a luat tratament sau picaturi de pus in ureche. Dupa aceea au inceput sa doara dintii(cei cariati intai). Am fost la stomatolog si am "reparat" si dintii. Au continuat durerile de urechi (tot asa rare) si am mers la ORL. Uneori avea otita alteori nu avea nimic. Am mers la stomatolog si am extras chirurgical molarii de minte(anul acesta prin martie). De atunci a ramas cu o durere in ureche, sub ureche, putin(vreo 3-4 cm)sub ureche pe gat si pe maxilar in partea dreapta.are si o umflatura mica(cat un bob de fasole)sub ureche. Durerea este pulsatila cu intensitatea variabila(dar ce cele mai multe ori ridicata). Am facut radiografii la dantura si am mers la stomatolog. A zis ca nu are nimica. Am mers la ORL, acelasi raspuns si am fost indrumati catre neurolog. Aici - nevralgie de trigemen-tratament -carbamazepina. A facut infiltratii in ceafa si durerea s-a localizat doar la ureche si in jurul ei, si la maseaua de langa molarul de minte extras chirurgical. Am scos nervii la acea masea si am facut o tomografie partiala a acesteia si a celei de langa. Am trimis tomografia unui medic BMF si medicului care a scos nervii maselei si a vazut ca o radacina a maselei de langa cea tratata nu este OK. Intre timp am operat si deviatia de sept.Va rog sa-mi spuneti daca toate acestea se pot datora acestei radacini? Si daca da ce ar putea lua pana dupa sarbatori (ca acum cam toata lumea este in concediu)? Nu maimstim ce sa facem.Va multumesc din suflet!
4 comentarii
0
28-12-2017, ora 16:42
Dr. Sandita Dan
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Sandita Dan
Buna ziua,
Atasati CT-ul si va putem spune mai exact.

Toate cele bune
0
28-12-2017, ora 21:29
Florin37
Nu este medic/terapeut
Florin37
Pot sa trimit pe adresa--------* ? Aici nu reusesc. Multumesc!

(*modificat de admin)
0
30-12-2017, ora 06:31
Florin37
Nu este medic/terapeut
Florin37
Sper ca am reusit. Maseaua din dreapta nu mai are nervul. In dreapta ei a fost molarul de minte extras chirurgical si in stanga este maseaua care se pare ca are o radacina cu probleme. Va multumesc din suflet!
http://imgur.com/yzbjI0K
0
20-02-2019, ora 16:32
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
buna ziua,
i-a trecut sotiei durerea de ureche? in cat timp?
sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul