Dureri abdomen oase
Buna ziua. De aproximativ o luna si jumatate am diverse dureri in partea de jos a abdomenului, in partea stanga dar mai ales in partea dreapta. De asemenea, am scaun diareic, ocazional resimt intepaturi sub cutia toracica, junghiuri ale inimii si senzatia de stopare a ritmului cardiac. Resimt si dureri ale oaselor si muschilor la maini mai jos de cot, in spate, ocazional la picioare. Ocazional, resimt migrene destul de puternice si senzatie de voma. In special ma ingrijoreaza durerile abdominale, fiind mai frecvente. Tin sa mentionez ca aceste simptome au debutat dupa ce am avut o dereglare a menstruatiei ( ciclu menstrual normal iar apoi dupa 2 zile aparitia din nou a acestuia, abundent - a doua oara a tinut cam 10 zile ). Ginecologul mi-a prescris anticonceptionale. Ce credeti ca ar putea sa imi declanseze aceste simptome?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0dureri de stomac, scaun care arde
- 2dureri puternice in partea abdomenului
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 8Durere in jurul buricului
- 3ECOGRAFIE ABDOMEN INFERIOR
- 5dureri in partea stinga abdominala, in urma sportului
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 6dureri in jurul buricului la copii
- 4iritatie la abdomen
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 3durere in abdomen si ganglioni limfatici mariti pe partea dreapta iliaca
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 1Palpitatii in zona abdominala
- 2CT torace si abdomen
- 4Umflatura abdominala ramasa dupa nastere
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 1sex neprotejat pentru prima data in a 28-a zi, chiar daca menstruatia nu aparuse..
- 2dureri abdominale
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
- 1Probleme la stomac?
Mai multe informații despre: Abdomenul Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: