Dureri abdomen oase
Buna ziua. De aproximativ o luna si jumatate am diverse dureri in partea de jos a abdomenului, in partea stanga dar mai ales in partea dreapta. De asemenea, am scaun diareic, ocazional resimt intepaturi sub cutia toracica, junghiuri ale inimii si senzatia de stopare a ritmului cardiac. Resimt si dureri ale oaselor si muschilor la maini mai jos de cot, in spate, ocazional la picioare. Ocazional, resimt migrene destul de puternice si senzatie de voma. In special ma ingrijoreaza durerile abdominale, fiind mai frecvente. Tin sa mentionez ca aceste simptome au debutat dupa ce am avut o dereglare a menstruatiei ( ciclu menstrual normal iar apoi dupa 2 zile aparitia din nou a acestuia, abundent - a doua oara a tinut cam 10 zile ). Ginecologul mi-a prescris anticonceptionale. Ce credeti ca ar putea sa imi declanseze aceste simptome?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 5abdomen marit si dureros.
- 5din ce cauza pot avea pulsatii in abdomen?
- 3ECOGRAFIE ABDOMEN INFERIOR
- 3bubite rosii pe lateralele abdomenului
- 8Umflatura abdomen inferior dreapta deasupra cicatricei de la operatia cezariana
- 6Gastrita hipersecretorie hipertrofica
- 3durere de burta dupa ce bea lapte
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 3crampe abdominale doar pe timpul noptii
- 4Dureri de abdomen
- 4intepaturi in zona buricului
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 1crize grave tot abdomenul
- 3Dureri foarte mari de burta! Urgent, va rog ajutor!
- 0intepaturi abdomen si ovare
- 3durere intestine
- 0Bobite ca de mac in fecale ? diaree
Mai multe informații despre: Abdomenul Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: