Dureri abdominale nediagnosticate

06-08-2010
dorinspoaller
Nu este medic/terapeut
dorinspoaller
Buna ziua,

De cca 3 ani am dureri in partea inferioara dreapta a abdomenului. Durerile vin cam 1 data la 3 luni, tin cateva zile si dispar. Am fost la numerosi doctori, am fost la urgente de cateva ori crezand ca e apendicita sau hernie. Niciodata nu a fost ceea ce banuiam ca e, mi se spunea ce nu e, insa nu si ce e. In ultimele luni durerile au reaparut, dar nu au mai disparut. Din contra, ele se accentueaza pe zi ce trece. Am fost la urgente, mi s-a spus ca e de la niste fructe. Am fost la un chirurg, mi s-a spus ca e canalul testicular slabit. Am fost la ecograf la un cabinet particular, mi s-a spus ca nu e nici de la fructe si nu e canalul slabit. Dar nu stie ce e. Singurul lucru iesit din comun la abdomenul meu e prezenta unor pietricele la rinichi. Insa a zis doctorul ca ele sunt cauza durerilor mele din moment ce ar trebui sa ma doara in ambele parti si nu doar in partea dreapta.

Durerile nu apar la efort. Uneori apar cand stau la birou, alteori cand merg pe strada. Se intampla sa apara si cand stau in pat.

Daca nu are nici o treaba cu apendicele si daca nu e hernie, imi poate explica si mie cineva ce ar trebui sa fac si unde ar trebui sa merg pentru a fi diagnosticat? Si, eventual, vindecat?

Multumesc anticipat,
Dorin Spoaller
2 comentarii
0
06-08-2010, ora 15:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Repeta ecografie abdominala inferioara, mai ales ptr. prostata. Daca toate ies bune, exista posibilitatea ca durerea sa iradieze din colon, consulta si un gastroenterolog. Iar ideea ca daca ai pietricele la ambii rinichi ar trebui sa te doara in ambele parti nu este tocmai corecta, poate pleca din rinichi o pietricica si nu din ambii. O spun din propria experienta. Oricum, este de investigat toata zona pelvina: prostata, vezica urinara, colon, anus, durerile pot iradia diferit. Sanatate!
0
06-08-2010, ora 16:35
dorinspoaller
Nu este medic/terapeut
dorinspoaller
In urma ecografului prostata e ok, vezica urinara e ok. Ar mai fi colonul, voi vedea ce pot afla. Multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •