Dureri ale umarului stang

27-02-2012
Alexandra Andreea
Nu este medic/terapeut
Alexandra Andreea
Buna ziua,
M-am decis in final sa va scriu despre problema de sanatate pe care o am.
Sunt o tanara de 25 ani (care se plange mai rau ca un batran)
In luna decembrie m-am trezit de diminteata cu o durere a umarului stang (nu m-am lovit, nu am facut sport, nimic deosebit). Crezand ca am dormit pe mana stanga si ca e posibil sa fie doar o durere temporara nu am bagat de seama, pana cand durerea a inceput sa fie mai mai mare.
In luna ianuarie am decis sa merg la medic pentru a-mi face niste investigatii si tot atunci am inceput sa fac fitness.
Am facut analize la sange (factor reumatoid - 7.7, vsh normal, calcemie, aslo) si au iesit f bune.
Am mers si la radiografie unde mi s-a zis ca am doar o usoara subluxatie acromio-claviculara.
Am mers cu toate acestea la un medic ortoped din Eforie Sud.
Dansul mi-a spus ca nu este subluxatie, ci o inflamatie a articulatiilor (ma rog din cate am inteles eu). Nu mi-a spus pe romaneste ca 'am racit oarecum la umar' din cauza diferentelor de temperatura la care sunt expusa, dar asta am inteles eu.
Am facut infiltratii cu dexametazona+xilina (o zi da, una nu) - 3 injectii, am luat arcozia de 90 mg 1 cps/zi (7 zile) pauza 3 zile si apoi sa mai iau inca 7 zile, plus seara la culcare o usoara frectie cu carmol si sa tin umarul acoperit (ca sa ii fie cald) timp de 10 zile si sa incerc sa nu fac miscari bruste ale umarului. Mai am inca 3 zile de facut frectia cu carmol, de maine incep iar arcoxia, si parca durerea mea de umar este tot acolo, nu atat de tare, dar exista. Sincer nici nu stiu unde sa zic ca ma doare din cauza injectiilor.
As dori o parere din partea dvs.
Imi este teama ca voi avea mereu prbl cu acest umar.
Va multumesc
2 comentarii
0
28-02-2012, ora 12:12
Alexandra Andreea
Nu este medic/terapeut
Alexandra Andreea
Ma poate ajuta cineva cu o parere?
Multumesc
0
15-03-2012, ora 15:38
Alexandra Andreea
Nu este medic/terapeut
Alexandra Andreea
A trecut o saptamana si cateva zile de cand am terminat si Arcoxia, si observ ca durerea este tot acolo, nu chiar asa cum era inainte.
Un sfat, o parere?
Este cineva dispus sa isi piarda 2 - 3 min. din timp ca sa asterne cateva randuri aici referitor la problema mea?
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns