Dureri articulare si nu numai | Forumul Medical ROmedic

Dureri articulare si nu numai

23-01-2023
Rgl7
Nu este medic/terapeut
Rgl7
Am 34 ani. In trecut am avut gonoree, cu greu am scapat de ea, de atunci am dureri cand mi se face sex oral si cateodata usturime cand urinez desi nu mi iese nicio analiza de sange sau de secretie uretrala suspecta de vreo infectie.tot prin perioada aia am inceput si sa racesc in gat mai tot timpul(in special mi se umfla omuletul), sa zic o data pe luna chiar daca ma feresc de lichide reci.nu lucrez in mediu toxic.

Astea se intamplau acum vreo 10 ani.

De vreo 9 ani au inceput sa ma doare articulatiile mainii, a degetelor, duferi suportabile.6, 7 ani am stat cu durerile astea.acu vreo 2 ani au inceput dureri la genunchi si i simteam amortiti.dupa vizite la medici durerea a "migrat in alte parti":durere in partea dreapta ( am facut vreo 5 ecografii, totul e n ordine, doctorul in sine mi a spus ca poate e intestinul inflamat ca s o boala de asa natura de nu mi trece cu xecat cu medicamente tari gen ZALDIAR. tin sa precizez ca tot de vreo 2 ani au inceput si durerile in partea dreapta DAR nu sunt in fiecare zi. Am tinut regim cu lunile si tot e durere.

Aceste dureri daca nu sunt in partea dreapta sunt la coloana jos, daca nu sunt acolo ma doare in partea stanga cam in dreptul pancreasului, alta data in cot la mana dreapta, alta data in capul pieptului.CAND DUREREA ESTE INTR UN LOC, NU MAI MA DOARE SI IN ALT LOC DIN CELE ENUMERATE doar sa zic ca cele de la degete umpic.in acesti 2 ani nu este zi sa n am intestinul gros iritat.de 2 zile a inceput si durere la șoldul drept care se duce spre genunchi.nu mi a iesit factor reumatoid, la anticorpii anti nucleari totul in regula.mi s a dat diagnostic de artrita reactiva dar domnu doctor unde am fost de 2 ori nu este de gasit si eu nu stiu ce sa ma fac...tinsa precizez ca am si dermatita seboreica.toate oasele in trosnesc ingrozitor dar mai ales cele de la genunchi.
Mai exista o mica durere in capu pieptului la stern, daca apas incet pe osul din jumate trosnește incet si cateva ore nu mai doare ai tot asa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă dor articulaÅ£iile (mă lasă una ÅŸi mă ia alta)
  • Prevenirea È™i tratamentul durerilor articulare
  • Preparate topice pentru ameliorarea durerilor articulare
  • Dureri articulare generalizate cronice (persistente, nu trec)
  • Dureri articulaÈ›ii - durerea în mai multe articulaÈ›ii
  •