dureri articulare dupa nastere

15-06-2010
ClaudiaD
Nu este medic/terapeut
ClaudiaD
Am nascut acum 8 saptamani iar dupa vreo 3 saptamani de la nastere au inceput sa imi apara dureri ale articulatiilor (umeri si genunchi) care nu le aveam inainte si nici in sarcina. tin sa precizez ca nu am luat foarte mult in greutate iar acum am ajuns deja la greutatea care am avut-o inainte.
prima data m-a durut umarul drept apoi genunchiul drept iar acum am dureri la umarul stang.
durerea este destul de mare si se accentueaza la anumite miscari. durerile tin in general doua zile dupa care dispar ca si cand nu as fi avut nimic.

ma poate ajuta cineva cu o parere pe aceasta tema?
2 comentarii
0
16-06-2010, ora 12:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In timpul sarcinii apar modicifari profunde la nivel ligamentar, ce pot provoca simptomele descrise.
Se adauga suprasolicitarea determinata de mentinerea indelungata a copilului in brate.
Incecati sa limitati mult aceste eforturi si, in functie de evolutie, sa efectuati si un consult ortopedic specializat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
24-06-2010, ora 09:11
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In timpul sarcinii apar modicifari profunde la nivel ligamentar, ce pot provoca simptomele descrise.
Se adauga suprasolicitarea determinata de mentinerea indelungata a copilului in brate.
Incecati sa limitati mult aceste eforturi si, in functie de evolutie, sa efectuati si un consult ortopedic specializat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns