dureri cervicale

02-11-2008
l68dani@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
l68dani@yahoo.com
Ma confrunt de citeva zile cu dureri de ceafa, pe strada merg incordata nu reusesc sa imi regasesc echilibrul am impresia ca ametesc si se invirte tot, de la ceafa ma stringe ca o gheara, si simt ca o zvicnitura in cap.Mi se infunda urechile si simt ca o apasare continua.Ma sperii crezind ca e tens mare si ma ia o stare de neliniste.Med de fam zice ca e pe fond nervos ca am tens de obicei 100 cu 6.Am mai avut starile astea dar acum vad ca se accentueaza.
2 comentarii
0
02-11-2008, ora 19:19
innocent
Nu este medic/terapeut
innocent
Chiar este pe fond nervos. Mai ales la partea cu "zvacnitura aia". nu ai cum sa simti asa ceva decat daca esti f stresata si te impacientezi. Dar sti cum e, daca ti-as spune ca nu ti se intampla nimic si sa incerci sa te relaxezi, e usor de spus. Dar asta trebuie sa faci. Cauta lucruri care te fac sa te simti bine, si nu te mai gandi. Ca tine sunt foarte multe persoane, mai ales in ziua de azi. trebuie doar sa controlam aspectele astea.
0
03-11-2008, ora 08:52
l68dani@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
l68dani@yahoo.com
multumesc pentru raspuns, as vrea sa dispara toate acestea si sa nu mai fie atitea temeri.Medicul de fam a spus sa iau calciu si distonocalm 1 pastila pe zi.Nu stiu cit e de bine
Adaugă un comentariu / răspuns