Dureri ciudate picioare
Buna dimineata! Acum un an am inceput sa am niste dureri foarte ciudate in piciorul drept, picior fracturat in copilarie. O durere ca un soc, de scurta durata, resimtita oarecum in talpa, de o intensitate foarte mare (imi dadeau lacrimile instantaneu si cadeam din picioare). Am mers la medic, suspectand o hernie de disc. Dupa cateva teste, mi s-a spus ca este exclusa hernia de disc si sa incerc sa fac mai multa miscare si sa stau mai drept pe scaun. Am facut acest lucru si intr-adevar, durerile nu au mai fost atat de dese (de la o data la cateva zile au ajuns la de cateva ori pe luna). De aproximativ trei luni am insa din nou aceste dureri, combinate cu o durere continua la ambele picioare, similara cu durerea dupa un efort intens, furnicaturi in talpa si socuri de durere ascutita in partea inferioara a pulpelor si gambe. Mentionez ca durerea este mult mai intensa noaptea cand stau in pat. Am incercat sa dorm cu o perna sub picioare, sa reduc efortul fizic. Nimic. Durerea a inceput in gambe si pulpe, apoi a acaparat genunchii, care dor in prezent cel mai rau. Mai mult decat atat, a urcat usor si spre partea lombara, resimtind-o in prezent ca pe o durere a intregului sold. Va rog sa imi spuna cineva ce investigatii sa fac, unde sa ma duc. Mentionez ca am 25 de ani, 1, 72 si 58 kg, deci nu vorbim de supraponderabilitate. Am doua adenoame hopofizare pt care iau dostinex. In rest, nicio problema cunoscuta. Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
D-voastra descrieti simptomele tipice herniei de disc lombare.
Va sfatuiesc sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
D-voastra descrieti simptomele tipice herniei de disc lombare.
Va sfatuiesc sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc din suflet! Am sa merg cat mai rugent!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 3cartilagiile oaselor de la rotula sunt macinate si are niste dureri insuportabile
- 3probleme picioare
- 6Dupa ce am plecat de la Baile Felix, am mari dureri de picioare
- 3cateodata ma doare un tendon de la laba piciorului
- 4dureri picioare (gambe)
- 0dureri de picioare la copii
- 0durere in soldul stang.Se lasa durerea pe picior cateodata insuportabila.
- 1durere picior drept
- 1durere picior
- 1Dureri de picioare
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 0Durere in spatele genunchiului
- 0Simt picioarele "obosite"
- 0Durere sold și membru inferior drept
- 1Dureri mari picioare
- 37Durere picior stang
- 3Durere picior
- 0Hematom sau formațiune tumorala copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior durerea de picioare durere in picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: