Dureri crunte de ureche

06-09-2011
DanielaMicky
Nu este medic/terapeut
DanielaMicky
Buna ziua,
De 10 zile mama mea se chinuie cu o ureche in sensul ca.. o doare ingrozitor de tare o junghie si nu mai poate sa doarma sa manance abia o mai tin si picioarele. A fost la un consult ORL prima oara i s-a spus ca are otita si i s-a dat Otis T si cefalexin a luat acest tratament fara niciun rezultat. Apoi a mers la alt doctor ORL -ist si i s-a spus ca nu are otita ci are canalul auditiv ingustat. I s-a prescris Audi spray si oxacilina a urmat si acest tratament fara niciun rezultat apoi a luat biseptol cu ampicilina tot fara rezultate iar acum dupa 10 zile o doare si mai rau durerea lasandu-se si pe gat in jos nu mai poate nici sa mestece mancarea de durere. Aseara acelasi doctor i-a prescris CEFORT 1 gr la 12 ore si gentamicina la 8 ore a facut gentamicina insa la Cefort este alergica si nu-i poate fi administrat. Este slabita fizic si psihic de atatea dureri i s-au facut spalaturi si tot felul de proceduri fara rezultat. In momentul de fata are bagata o mesa in ureche imbibata in rivanol si isi pune compresii cu bitter suedez... se indoapa cu algocalmin si abia o mai lasa durerea cate putin dar junghiile continua mai nou are si senzatii de mancarime. Va rog frumos daca se poate o parere o reccomandare ceva. Va multumesc !
3 comentarii
0
06-09-2011, ora 11:50
DanielaMicky
Nu este medic/terapeut
DanielaMicky
Tin sa mentionez ca nici nu aude cu urechea in cauza si nici dop de ceara nu a avut si tot o simte infundata.
0
06-09-2011, ora 19:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cred ca afacut o otita externa furunculoasa
este bine daca aveti posiblitatea sa se interneze in clinica ORL.. sa faca tratament perfuzabil si local.. sub supravegherea mediclui ORL
0
06-09-2011, ora 20:47
DanielaMicky
Nu este medic/terapeut
DanielaMicky
Am fost iar la doctor si i-au fost prescrise oxacilina injectabil si gentamicina iar pt dureri nurofen de 400. Situatia pare sa se imbunatateasca in sensul ca o mai lasa durerile... sa speram ca isi va face efectul tratamentul de data aceasta.
Va multumesc frumos pt raspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •