dureri dantura

04-03-2016
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Buna ziua am si o problema cu dantura ma doare tare. Mi au aparut cam vreo 10 afte si vreau sa stiu daca din cauza lor ma doare toata dantura sincer nu stiu ce sa fac. Nu stiu de unde mi.au aparut atatea m am gandit ca din cauza stresului, oboselii si flora intestinala putin distrusa din cauza medicamentrlor care le am acumulat din din cauza tratamentelor cu antibiotic dar nu inteleg aceasta durere de dinti... Ufff :(
9 comentarii
0
04-03-2016, ora 10:38
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Disconfortul creat de afte este mare( dureaza 7-10 zile ), durerea poate iradia, asta nu exclude si alta cauza de durere dentara. Cel mai bine este sa va vada un medic Dentist sa poata decide in functie de situatie, aspect etc. ce este de facut.
0
04-03-2016, ora 10:58
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Va multumesc!
0
04-03-2016, ora 17:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista pastile sau geluri pentru afte la farmacie.
0
05-03-2016, ora 04:45
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Ideea e ca am folosit gel special pentru afte insa in loc sa treaca imi tot apar mi a mai aparut azi una deci am 11 si durerea mare de dinti pe primele 5 afte le am de vreo 6 zile si s la fel de urate si dureroare... Nu stiu ce sa fac iar dintii ma dor tare.
0
05-03-2016, ora 15:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu i-am mai dat sotului pastile cu propolis de supt pt afte. Zice ca au fost mai bune decat cele de la farmacie special pt afte.
S-ar putea sa fie si o aciditate rezultata de la antibiotice. Nu aveti senzatia de nod in gat sau ca va vine mancarea inapoi ? Daca da, e posibil ca aciditatea sa intretina acele afte si de aici si durerile de dinti.
0
05-03-2016, ora 22:16
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Mai am senzati d.astea ca mi vine sa vars. Am avut destule antibiotice injectabile si plus alte doua tratamente pe cale orala am avut un tratament mare.
0
05-03-2016, ora 22:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Postati topicul si pe Boli ORL sa va raspunda domnul doctor Flueraru Valeriu.
0
05-03-2016, ora 23:41
ElyElisa
Nu este medic/terapeut
ElyElisa
Asta am sa fac. Multumesc frumos.
0
06-03-2016, ora 15:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pentru putin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce dor dinții la rece, cald sau dulce?
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •