dureri dantura

Buna ziua am si o problema cu dantura ma doare tare. Mi au aparut cam vreo 10 afte si vreau sa stiu daca din cauza lor ma doare toata dantura sincer nu stiu ce sa fac. Nu stiu de unde mi.au aparut atatea m am gandit ca din cauza stresului, oboselii si flora intestinala putin distrusa din cauza medicamentrlor care le am acumulat din din cauza tratamentelor cu antibiotic dar nu inteleg aceasta durere de dinti... Ufff :(
9 comentarii

Buna ziua! Disconfortul creat de afte este mare( dureaza 7-10 zile ), durerea poate iradia, asta nu exclude si alta cauza de durere dentara. Cel mai bine este sa va vada un medic Dentist sa poata decide in functie de situatie, aspect etc. ce este de facut.

Exista pastile sau geluri pentru afte la farmacie.

Ideea e ca am folosit gel special pentru afte insa in loc sa treaca imi tot apar mi a mai aparut azi una deci am 11 si durerea mare de dinti pe primele 5 afte le am de vreo 6 zile si s la fel de urate si dureroare... Nu stiu ce sa fac iar dintii ma dor tare.

Eu i-am mai dat sotului pastile cu propolis de supt pt afte. Zice ca au fost mai bune decat cele de la farmacie special pt afte.
S-ar putea sa fie si o aciditate rezultata de la antibiotice. Nu aveti senzatia de nod in gat sau ca va vine mancarea inapoi ? Daca da, e posibil ca aciditatea sa intretina acele afte si de aici si durerile de dinti.
S-ar putea sa fie si o aciditate rezultata de la antibiotice. Nu aveti senzatia de nod in gat sau ca va vine mancarea inapoi ? Daca da, e posibil ca aciditatea sa intretina acele afte si de aici si durerile de dinti.

Mai am senzati d.astea ca mi vine sa vars. Am avut destule antibiotice injectabile si plus alte doua tratamente pe cale orala am avut un tratament mare.

Postati topicul si pe Boli ORL sa va raspunda domnul doctor Flueraru Valeriu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Carie+Durere
- 6La cateva zile dupa polizare au inceput dureri acute pe toti dintii:dreapta sus-jos
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 1Detartraj+durere masea
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 2Afta bucala
- 0Puroi la masea de 6 zile:((
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 8Afte Bucale (poze) - Un cosmar fara rezolvare
- 3Puroi masea
- 1inflamatie la masea, punga de puroi
- 1Durere ureche
- 2Durere masea cu nerv scos
- 5Dureri ale maxilarului