Dureri de cap
Buna seara,
Vin cu o intrebare asupra careia nu am gasit inca un raspuns.
Problema este ca de 2 luni am dureri de cap care se manifesta sub forma de intepaturi, ce apar si dispar, in diferite zone. Se manifesta cel mai mult pe partea dreapta. Pe stanga apar foarte rar.
Cedeaza destul de greu la medicamente. Iau o pastila, 3-4 ore sunt bine, apoi apar din nou intepaturi.
Am fost la Orl, Oftalmologie, Stomatologie si medicina interna. La orl s-a observat o sinuzita acuta, pentru care am primit tratament cu xifia, apoi cu Ciprofloxacin. Pe langa sinuzita mi s-a mai spus ca am rinita alergica.
La stomatologie totul e ok, iar la oftalmologie la fel.
In primavara acestui an am efectuat o tomografie la sinusuri. Pe interpretarea tomografiei, se mentiona "Fara leziuni focalizate cu aspect CT patologic, decelabile la nivelul neurocraniului, surprins in campul de scanare." Pe baza acestui CT, atat medicul de familie, cat si ceilalti medici mi-au spus ca nu este necesara efectuarea altor investigatii.(Rmn).
Toate analizele de sange au iesit perfect(hemoleucograma, vsh, fibrinogen, proteina C reactiva).
Deoarece pe langa intepaturile din cap mai am si dureri constante la nivelul cefei si al umerilor si ameteli usoare, medicul internist mi-a sugerat ca ar putea fi vorba de o problema la cervicala.
Mi-a prescris Magneziu si Clorzoxazon. Din pacate nu observ prea multe imbunatatiri.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc mult.
Vin cu o intrebare asupra careia nu am gasit inca un raspuns.
Problema este ca de 2 luni am dureri de cap care se manifesta sub forma de intepaturi, ce apar si dispar, in diferite zone. Se manifesta cel mai mult pe partea dreapta. Pe stanga apar foarte rar.
Cedeaza destul de greu la medicamente. Iau o pastila, 3-4 ore sunt bine, apoi apar din nou intepaturi.
Am fost la Orl, Oftalmologie, Stomatologie si medicina interna. La orl s-a observat o sinuzita acuta, pentru care am primit tratament cu xifia, apoi cu Ciprofloxacin. Pe langa sinuzita mi s-a mai spus ca am rinita alergica.
La stomatologie totul e ok, iar la oftalmologie la fel.
In primavara acestui an am efectuat o tomografie la sinusuri. Pe interpretarea tomografiei, se mentiona "Fara leziuni focalizate cu aspect CT patologic, decelabile la nivelul neurocraniului, surprins in campul de scanare." Pe baza acestui CT, atat medicul de familie, cat si ceilalti medici mi-au spus ca nu este necesara efectuarea altor investigatii.(Rmn).
Toate analizele de sange au iesit perfect(hemoleucograma, vsh, fibrinogen, proteina C reactiva).
Deoarece pe langa intepaturile din cap mai am si dureri constante la nivelul cefei si al umerilor si ameteli usoare, medicul internist mi-a sugerat ca ar putea fi vorba de o problema la cervicala.
Mi-a prescris Magneziu si Clorzoxazon. Din pacate nu observ prea multe imbunatatiri.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc mult.
3 comentarii
Mergeti la Reumatolog sa vedeti daca problema e la cervicala.
Buna! Urmareste sa faci regulat exercitii pentru vertebrele cervicale. Exista 5 miscari de baza pentru aceasta zona. Daca nu este ceva grav ii dai ocazia organismului sa se vindece singur!
Bună andrea105. Ai găsit motivul durerii și înțepăturilor? Și eu sunt la fel. De când au început sa îmi erup măselele de minte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 3Dureri de cap
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 1Dureri frecvente de cap si insomnii
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 3tinitus, dureri de cap sub forma de intepaturi sau usturime
- 2probleme neurologice
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 11senzatia de picare din picioare
- 1Durere puternica in gat, durere de cap si stare de epuizare fizica
- 8Lyme ori altceva?
- 4Dureri de cap, cervicale si ameteli
- 1Dureri de cap la baiat de 16 ani
- 0Sindrom Cefalalgic
- 3Ce poate fi... dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere de cap cefalee cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: