dureri de cap

06-09-2012
gazulitza
Nu este medic/terapeut
gazulitza
buna...de cateva zile ma confrunt cu niste dureri de cap care practic nu imi permit sa fac mai nimic..am incercat sa iau ceva pastilute pt durere la inceput, crezand ca e doar o simpla durere de cap...dar ieri m-a durut urat, eram la un job si nu am mai putut sta..practic nu ma puteam concentra...ma doare fruntea, cand ma aplec ma doare, dar in afara de asta simt ca imi fierbe ceva in cap, nici macar nu pot sa imi dau seama unde anume...practic simt ca imi ia foc capul..am fost la medicul de familie si mi-a zis ca e o sinuzita, asta nu ar fi ceva nou...acum cativa ani m-am confruntat iar cu sinuzita, dar parca durerile nu au fost ca acum...oare este vreun motiv sa imi fac griji?...si...eu am probleme cu vederea si de cateva luni nu am mai purtat ochelarii, ma gandesc ca si acesta poate fi o cauza..dar...nu stiu.
1 comentarii
0
17-09-2012, ora 03:10
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Durerea poate fi de la probleme cu ochii, sau sinuzita, sau de la dinti, migrena, tensiune arteriala, sau de la colecist (migrena biliara). Este greu de spus de la distanta, daca stiti ca aveti probleme cu sinuzita, mergeti la ORL, se poate face o radiografie pentru sinusuri, se verifica daca este lichid in ele, cateodata se poate indica punctie. Numai bine!!
Adaugă un comentariu / răspuns