dureri de cap din cauza hipotensiunii ?
Buna ziua,
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
Am 47 ani, sunt femeie, am tensiunea 9 cu 5.Au inceput durerile de cap, m-am dus la medic si dupa consult, mi-a recomndat ;vin rosu (nu pot sa beau, ptr ca nu beau)vitamine, fier si un medicament ptr.dureri de cap;Quarelin 1 capsula pe zi, care este contraindicat celor cu tensiune mica.Ma zis ca daca si duupa acest tratament am dureri, ma va trimite la psiholog, deoarece eu vin dupa un doliu prelungit(mi-a decedat copilul in urma cu 6 ani, alt copil nu mai am, dar nu am mai avut probleme de sanatate)De la primul comprimat am inceput sa ma simt rau, ma apasa o greutate pe inima(aeasta este senzatia)
Daca ma puteti ajuta, un sfat.
Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 7Pot sa iau medicamentele astea?
- 1ameteli si dureri de cap
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 3dureri de cap
- 1Dureri constante de cap
- 1dureri de cap in parte stanga
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 0Cefalee de tensiune?
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Hipotensiunea arteriala Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: