dureri de cap dupa somn
Buna tuturor! deseori dupa un somn adanc, in care nu vreau sa ma trezesc, ma trezesc cu dureri de cap.dupa trezire am o durere enorma, cu toate ca am dormit bine, dar nu ma simt deloc implinita dupa somn, ba chiar ma trezesc mai obosita decat cum am fost cand ma culcasem.oare ce-o fi asta?e vb de vreo migrena?
5 comentarii
da, s-a pus vorba de o anemie, dar am luat fier o vreme si parca s-a mai stabilizat, acuma nu cred sa fie vorba de asta, dar totusi, ma trezesc mereu obosita, mai ales daca adorm la amiaza si am trezesc la apusul soarelui.
numai dormi dupamiaza.
ai cearcani? acolo la ochi e vanat?
ai cearcani? acolo la ochi e vanat?
f TARE SFATUL TAU TIGERATLANITC : "numai dormi dupamiaza.)..nu are nici o legatura cu anemia.si eu patesc la fel si nu-s anemica. Am un mic sfat candy_17 - cand dormi pune-ti in picioare o pereche de sosete albe.pt ca am auzit ca exista vampiri energetici care ne iau energia in timpul somnului, mai ales ziua.incearca, nu ai nimic de pierdut.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 6dureri foarte dese de cap
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 0transpiratie abundenta cu febra mare si dureri de cap
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 0Tomografie
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 11senzatia de picare din picioare
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 3dureri de cap -ciocuri
- 2Ce afectiune am ?
- 3Nas înfundat in poziția culcat și dureri de cap
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: