Dureri de cap in special ziua
Buna ziua! De aproximativ 6 luni ma confrunt cu o durere de cap care se manifesta in special ziua. La inceput nu am bagat de seama dar in ultima perioada ma doare din ce in ce mai tare. Nu ma pot concentra deloc cand ma doare si de obicei ma pun sa dorm ca imi trece. Saptamana viitoare ma duc la neurolog dar as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept..
4 comentarii
Atunci veti face analizele pe care vi le va prescrie medicul neurolog si daca nu iese nimic, va trimite neurologul mai departe.
Buna ziua,
De doua saptamani ma confrunt cu dureri de cap difuze, am facut rmn iar rezultatul acestuia a fost:
Discreta ingrosare a mucoasei la nivelul celulelor etmoidale anterioare si sinusului maxilar stang;
CONCLUZII:
Aspect IRM cerebral in limite normale.
Imi puteti spune, va rog, daca este vorba despre sinuzita?
Mentionez ca nu imi curge nasul, il am usor infundat cateodata, mai ales dimineata.
Multumesc
De doua saptamani ma confrunt cu dureri de cap difuze, am facut rmn iar rezultatul acestuia a fost:
Discreta ingrosare a mucoasei la nivelul celulelor etmoidale anterioare si sinusului maxilar stang;
CONCLUZII:
Aspect IRM cerebral in limite normale.
Imi puteti spune, va rog, daca este vorba despre sinuzita?
Mentionez ca nu imi curge nasul, il am usor infundat cateodata, mai ales dimineata.
Multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Nu mai primesc notificari alerte pe mail
- 1Durere si scurgere san drept
- 2Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 1Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 1Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual