Dureri de gat din cauza maselei??
Buna ziua. De cateva saptamani am probleme cu o masea de minte, care ar trebui sa iasa, insa in loc sa creasca normal, creste orizontal, pe sub gingie, astfel aplicand presiune asupra radacinii maselei ce o urmeaza. Saptamana viitoare ma voi programa pentru o extractie (desi maseaua nu a iesit la suprafata, va fi nevoie de chirurgie).
Este posibil ca din cauza acestei masele de minte, sa am dureri de gat si de cap? Nu sunt racit, dar pe partea cu maseaua (tin sa mentionez ca este maseaua stanga-jos) ma doare gatul, urechea, si capul..se poate ca aceste afectiuni sa fie cauzate de acea masea? Multumesc anticipat.
Este posibil ca din cauza acestei masele de minte, sa am dureri de gat si de cap? Nu sunt racit, dar pe partea cu maseaua (tin sa mentionez ca este maseaua stanga-jos) ma doare gatul, urechea, si capul..se poate ca aceste afectiuni sa fie cauzate de acea masea? Multumesc anticipat.
2 comentarii
da, este posibil. eruptia dificila in pozitie vicioasa a molarului de minte se poate asocia cu durere iradiata in zonele mentionate de dvs, cu halena, deschiderea gurii dificila, abcese etc etc.
programati-va cat mai repede pentru odontectomie ( extractia chirurgicala)
programati-va cat mai repede pentru odontectomie ( extractia chirurgicala)
@andreeastoma astazi lam sunat pe dentistul meu si iam spus sa ma programeze pe la inceputul saptamanii..abea astept sa scap..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila