Dureri de gat persistente
Buna ziua,
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
1 comentarii
gasesti pe foru sute de postari despre refluxul gastro=esofagian si cum afecteaza el faringele si ce trebuie sa faci...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 5perforatie de sept + dureri in zona gatului
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 6dureri de gat...foarte mari
- 0durere de git in parte dreapta
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 4probleme cu gatul
- 3Durere ciudata de gat.
- 1Durere gat pulsativa
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 2durere de gat limba ureche
- 1Probleme gat
- 0Durere gât
- 2Durere de gat - torticolis - cred, nu sunt expert.
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 4Dureri de gat in partea stanga
- 1Durere de gât
- 3Probabil amigdalita sau abces?
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: