Dureri de gat persistente
Buna ziua,
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
1 comentarii
gasesti pe foru sute de postari despre refluxul gastro=esofagian si cum afecteaza el faringele si ce trebuie sa faci...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri gat
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 3Caut solutie pentru enigma din gat!
- 4Puncte albe in gat
- 4dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 5dureri de cap si gat
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 3durere in gat
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 6dureri soc in gat si ureche