Dureri de gat persistente
Buna ziua,
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
1 comentarii
gasesti pe foru sute de postari despre refluxul gastro=esofagian si cum afecteaza el faringele si ce trebuie sa faci...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 3durere de gat
- 5dureri de cap si gat
- 3Durere umar + gat
- 1Amigdale, durere de gat
- 0Probleme in gat, plamani
- 2dureri de git
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 1Probleme gat
- 1Caut raspuns rapid-gat inflamat
- 1Durere de git durerea se lasă pe umărul drept