Dureri de gat persistente
Buna ziua,
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
De aproape 8 luni de zile(dupa raceli repetate in sezonul rece)m-am pricopsit cu usturimi ale gatului si dureri de ureche(partea stanga)care apar trec si reapar, la interval de doua -trei luni.Usturimea gatului, este insotita de uscaciune, gust amar si durere de cap (hemicraniu).Mentionez ca intr-una dintre dati, am facut tratament cu Penicilina V zece zile(profilaxie vs Streptococ betahemolitic, din pricina caruia am facut tratament cu Moldamin si Penicilina G, un an )si m-am simtit bine dupa acesta.Ce imi puteti recomanda, domnule doctor?Va multumesc mult.
1 comentarii
gasesti pe foru sute de postari despre refluxul gastro=esofagian si cum afecteaza el faringele si ce trebuie sa faci...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 0durere de git in parte dreapta
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 1Durere gat partea dreapta sus
- 1Durere gat pulsativa
- 2Jena in gat
- 0Probleme in gat, plamani
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat
- 1Durere de gat insuportabila
- 2Durere de gat si umar
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 2Durere de gat - torticolis - cred, nu sunt expert.
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 6Durere in gat si mancarime in urechi
- 0Dureri ascutite si fulgeratoare la nivelul gatului
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: