Dureri de glezne si genunchi
Buna ziua !
Am inceput sa ma pregatesc pentru sustinerea unui examen fizic care va avea loc peste 3 4 luni. Dupa 1 2 saptamani de alergare si sarituri au inceput sa ma doara gleznele si genunchii. Mentionez ca am mai facut aceasta pregatire in urma cu cateva luni si dupa o perioada de 1 2 luni(cand m-am oprit din sport) nu am mai avut dureri. Durerile au inceput dinnou cand am reluat antrenamentele.
Intrebarea mea este: ce as putea sa fac sa imi intaresc gleznele si genunchii pentru a putea face in continuare pregatirea sportiva fara dureri ?
Am inceput sa ma pregatesc pentru sustinerea unui examen fizic care va avea loc peste 3 4 luni. Dupa 1 2 saptamani de alergare si sarituri au inceput sa ma doara gleznele si genunchii. Mentionez ca am mai facut aceasta pregatire in urma cu cateva luni si dupa o perioada de 1 2 luni(cand m-am oprit din sport) nu am mai avut dureri. Durerile au inceput dinnou cand am reluat antrenamentele.
Intrebarea mea este: ce as putea sa fac sa imi intaresc gleznele si genunchii pentru a putea face in continuare pregatirea sportiva fara dureri ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10durere la genunchi
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 4Probleme glezna picior
- 1Lovitura la genunchi
- 1durere la genunchi
- 6echivalenta de fractura cu luxatie postero externa picior drept si diastazis tibioperonier
- 3durere la genunchi dupa operatie
- 0Dureri genunchi tibie
- 1Deja îmbătrânit sau fizioterapie?
- 12Dureri, dureri, dureri... genunchi
- 3Durere genunchi
- 4durere genunchi, umar si incheietura piciorului
- 1Lovitura genunchi stang
- 0Dureri la genunchiul drept
- 1Durere de genunchi
- 4Dureri de oase
- 4Durere de genunchi și gamba umflata
- 1Durere picior/articulatii/cazatura