Dureri de picioare, ovare, mijloc

17-01-2019
Alexandra Mihalcea
Nu este medic/terapeut
Alexandra Mihalcea
Buna ziua, tin sa mentionez ca am 17 ani, o greutate de 66 de kilograme si o inaltime de 1.80. ma confrunt cu niste dureri care apar cam o data pe saptamana/o data la doua saptamani. Pur si simplu incep sa ma doara picioarele foarte tare, zona ovarelor si mijlocul. Ma doare atat de tare incat uneori nu pot sa dorm... Tin sa mentionez ca am probleme cu menstruația (mai exact imi vine cam rar din cauza stresului dar problema nu este de la asta) si am si lipsa de calciu (iau pastile timp de 10 zile pe luna dar cam degeaba) Care sunt posibilele cauze pt aceste dureri? Cel mai rău ma dor picioarele
2 comentarii
0
17-01-2019, ora 23:07
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Ne gândim la o problema hormonală, nu putem STI in acest moment care anume. Am in gând sindromul ovarelor polichistice, dar sigur pot fi multe alte lucruri. Medicul adecvat la care sa mergeți e endocrinologul. Din datele antropomorfice relatate poate fi vorba și de anorexie, întrucât sunteți Hipo-ponderala...dar totuși întrucât simptomele sunt clar de origine hormonală pe axul hipofiza-ovare as începe investigațiile la endocrinolog. Va țin pumnii!
0
18-01-2019, ora 21:09
Alexandra Mihalcea
Nu este medic/terapeut
Alexandra Mihalcea
Buna seara. Am fost de curand la endocrinolog si mi s-a spus ca totul este bine si ca problema cu menstruatia se va rezolva. După vizita la endocrinolog am fost la ginecolog unde mi-au prescris Marvelon21 pt reglarea menstruatiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •