Dureri de spate și piept
Bună seara! De aproximativ 2 luni jumătate am dureri în spate in zona toracica și piept.. Ma tot tine zilnic și ceva timp.. Am fost la cardiolog a spus ca nu am nimic, la gastroenterolog pt ca am avut și probleme cu stomacul dar mi s-a spus ca am colonul iritabil, unde ar trebui sa merg pt un diagnostic clar? Menționez ca zilnic car aprox 9 kg(fetita mea).. Mulțumesc
5 comentarii
Vă știți cu ceva probleme la coloana vertebrala ? Cred că ar trebui investigata. Trebuie să mergeti la un RMN daca aveti probleme cu coloana.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Nu ma știu dar din sarcina tot am avut dureri, medicul care trebuie sa merg este neurolog?
Bună ziua! Neurochirurg, este posibil să fie o hernie. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Adinamada02
Ideea de a face un consult la neurochirurg este buna, chiar daca nu va stiți cu probleme de coloana. Să ne spuneți care este resultatul consultatiei.
dr Petre Muresan
Ideea de a face un consult la neurochirurg este buna, chiar daca nu va stiți cu probleme de coloana. Să ne spuneți care este resultatul consultatiei.
dr Petre Muresan
Răspunsul a fost suprasolicitare, nopți pierdute, stres, stări de anxietate și plus un colon iritabil
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Nu mai primesc notificari alerte pe mail
- 1Durere si scurgere san drept
- 1Amețeli - cauze probabile
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 1Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual