dureri de spate

13-08-2011
mexykan
Nu este medic/terapeut
mexykan
vreau sa va spun ca am 2 saptamani de cand am dureri groaznice de spate, aceste dureri le am in special pe timpul noptii dupa 3-4 ore de somn(stat in repaos), in cursul zilei aceasta durere o am doar la miscari bruste ale spatelui, dimineata cand ma dau jos din pat mi se taie respiratia de durere. Am fost la spitalul clinic de recuperare la balneologie unde mi s-a spus ca am dorsalgie si mi-a recomandat sa fac 10 proceduri ce consta in impulsuri si parafina (iar medicatie medicamentoasa absolut deloc )am facut deja 6 sedinte dar din pacate nici un rezultat, aceleasi dureri insuportabile ma trezesc in fiecare noapte, aceste dureri le am doar cand stau intins in pat cand ma ridic in picioare imi mai dau drumul, va rog frumos sa ma ajutati si poate imi recomandati d.voastra ce sa fac cum sa fac sau vre-un medicament pt. a opri aceste dureri (am facut si o radiografie dar din pacate dr. a plecat in concediu si nu a avut cine sa citeasca radiografia)va multumesc.
2 comentarii
0
13-08-2011, ora 23:02
Felixiana
Nu este medic/terapeut
Felixiana
Referitor la durerile de spate pot sa spun ca inainte de operatie de ani de zile am trecut si eu prin aceste groaznice chinuri, dar le-am pus pe seama reumatismului in loc sa le pun pe seama ginecologiei. Incearca sa mergi la un medic ginecolog pentru o consultatie si neaparat testul PAP. Eu asa am descoperit ca eram la un pas de cancer, m-am operat in 02.08.2011(am pus povestea mea pe forum mai inainte) si acum sunt din ce in ce mai bine. Pe mine ma durea spatele in zona lombara(sale). Sper ca iti va fi de folos sfatul meu, iti doresc multa sanatate.
0
13-08-2011, ora 23:37
madalina77
Nu este medic/terapeut
madalina77
va rog am fost operata de chist pe ambele ovare acum 2 ani si de atunci nu am mai lucrat acum am o durere de spate insuportabila, la raza mi-au iesit osteofite, manifestari spondolo-artrozice difuze de grad modest, spatii discale conservate, problema e ca ma dor si toate incheieturile, credeti ca are legatura cu ce ati spus sa-mi fac testul pap
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •