Dureri de spate
In urma unei cazaturi de acum o saptamana, am ramas cu o durere in regiunea lombara. Durerea, de intensitate medie, este amplificata de sederea intr-un scaun dur lipsit de elasticitate si cedeaza complet la asezarea in pozitia "culcat pe o parte". Antiimflamatoarele calmeaza partial durerea, infasurarea cu un brau, pare a avea efecte pozitive. La nivelul la care este, durerea aceasta mi-a afectat semnificativ modul de viata. Nu stiu exact ce ar trebui sa fac
Mihai
Mihai
2 comentarii
Buna ziua!
Un traumatism in zona lombara poate fi ""banal"", dar poate determina fracturi vertebrale sau deplasari ale discului inter-vertebral (hernie de disc).
Prin urmare, ar trebui sa apreciati oportunitatea unei examinari la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Un traumatism in zona lombara poate fi ""banal"", dar poate determina fracturi vertebrale sau deplasari ale discului inter-vertebral (hernie de disc).
Prin urmare, ar trebui sa apreciati oportunitatea unei examinari la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va multumesc pentru raspunsul prompt. In mod sigur voi considera sfatuul dumneavoastra.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mijloc, spate
- 2durere spate+senzatie de umplere insuficienta a plamanilor cu aer
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 4dureri de spate partea stanga
- 2Dureri de spate !
- 7durere inghinala si in spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 2Dureri spate
- 3Durere la tuse si durere in spate
- 2dureri de spate si maini, amortirea mainilor
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 58Mielom multiplu sau boli metastatice
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 0Durere puternica in spate
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 3Probleme spate stanga
- 1Durere toracica
- 0Durere de spate
- 0Durere spate - episoade