Dureri de spate zona toracica
Buna! Sotul meu se confrunta cu niste dureri de spate cam neobisnuite, iar din cauza serviciului nu a reusit sa ajunga la medic. De vreo doua luni au inceput problemele. Se trezeste noaptea pe la 2/3 cu dureri destul de mari, dar doar noaptea. Ziua nu are niciun fel de problema. A folosit crema pt durerile de spate dar fara niciun rezultat. Am observat ca durerile nu sunt localizate mereu in acelasi loc. Cand imi spune ca il doare in zona lombara cand in zona toracica. Precizez ca nu a mentionat niciun fel de probleme urinare. A luat ibuprofen pt 4 seri dar durerile reapar.
Ar fi de mare ajutor macar sa stim de unde sa incepem investigatiile. Va multumesc anticipat!
Ar fi de mare ajutor macar sa stim de unde sa incepem investigatiile. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
durerile nocturne de genul descrise de d-voastra trebuie investigate mai atent. va sfatuiesc sa margeti la ortoped, probabil o sa incepeti cu o radiografie, urmand probabil si un set de analize sanguine
nu trebuie sa lungiti inutil timpul pana la un consult medical
nu trebuie sa lungiti inutil timpul pana la un consult medical
Posibil pietre de mici dimensiuni la rinichi.
Recomandarea este sa faca pentru inceput cateva investigatii:Radiografie de torace, Radiografie coloana toracolombara, ex urina, Ecografie abdominala.
Va multumesc pt raspunsuri! Au fost mici pietricele la rinichi iar durerile nu au incetat pana nu le-a eliminat.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Senzație de urinare
- 1Colica Renala ???
- 2Klesibella pneumonie
- 125 eritrocite/ul in urina in loc de 18... este o afectiune grava ?
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?