Dureri Dentare

20-10-2011
Hera Denisa
Nu este medic/terapeut
Hera Denisa
Hey! Am o durere ingrozitoare la un dinte. Azi nu mai pot ajunge la dentist, iar cu calmant nu are efect. Aveti o idee care sa ma ajute pana dimineata? :) Multumesc!
2 comentarii
0
20-10-2011, ora 20:18
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Sunt servicii de urgenta care functioneaza non stop
0
10-11-2015, ora 01:49
Craciunica
Nu este medic/terapeut
Craciunica
Buna seara, am si eu o problema, mi s-a extras nervul unui dinte de aproximativ 2 luni, timp in care am fost la cabinetul stomatologic pentru tratamente de vreo 3 ori, deoerece simteam dureri, doctora, mi-a explicat ca atunci cand a mers pe canal pt. a extrege nervul, a intepat a varful radacinii, lucru pt. care sunt ingrijorata. Se poate intampla ceva rau datorita acestui fapt? pt. ca durerile nu mai inceteaza. Intr-un final dupa aprox. 2 luni, cand durerile au mai incetat, datorita unui tratament cu antibiotice, mi s-a definitivat lucrarea, prin aplicarea unui stift si plomba definitiva, m-a mai durut vreo 2 zile, o durere suportabila, apoi durerea a incetat, dar dupa inca 4-5 zile a inceput sa ma doara din nou, durerea s-a accentuat, nu pot sa ating cu nimic zona respectiva. Care ar fi cauza si ce ma indrumati sa fac ? Medicul care m-a tratat ete plecat din tara pt.cateva zile(4-5 zile ). Dupa cum am mai spus, ma ingrijoreaza faptul ca mi s-a intepat varful radacinii.Se va vindeca vreodata ? In eventualitatea unui raspuns, multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul