Dureri Dentare
Hey! Am o durere ingrozitoare la un dinte. Azi nu mai pot ajunge la dentist, iar cu calmant nu are efect. Aveti o idee care sa ma ajute pana dimineata? :) Multumesc!
2 comentarii
Sunt servicii de urgenta care functioneaza non stop
Buna seara, am si eu o problema, mi s-a extras nervul unui dinte de aproximativ 2 luni, timp in care am fost la cabinetul stomatologic pentru tratamente de vreo 3 ori, deoerece simteam dureri, doctora, mi-a explicat ca atunci cand a mers pe canal pt. a extrege nervul, a intepat a varful radacinii, lucru pt. care sunt ingrijorata. Se poate intampla ceva rau datorita acestui fapt? pt. ca durerile nu mai inceteaza. Intr-un final dupa aprox. 2 luni, cand durerile au mai incetat, datorita unui tratament cu antibiotice, mi s-a definitivat lucrarea, prin aplicarea unui stift si plomba definitiva, m-a mai durut vreo 2 zile, o durere suportabila, apoi durerea a incetat, dar dupa inca 4-5 zile a inceput sa ma doara din nou, durerea s-a accentuat, nu pot sa ating cu nimic zona respectiva. Care ar fi cauza si ce ma indrumati sa fac ? Medicul care m-a tratat ete plecat din tara pt.cateva zile(4-5 zile ). Dupa cum am mai spus, ma ingrijoreaza faptul ca mi s-a intepat varful radacinii.Se va vindeca vreodata ? In eventualitatea unui raspuns, multumesc !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila