Dureri dentare fără cauza
Acum 2 ani de zile, după ce o operație la sânul stâng pentru un fibroadenom, am decis să îmi rezolv și problemele de origine dentară. Mi-a fost curățată o carie și de atunci ai început durerile. Măseaua a fost curățată la mai mulți medici până când am ajuns la varianta de a-mi scoate nervul. După 4 obturații realizate în locuri diferite, durerile dentare încă persistă. Pentru că am dinții destul de apropiați, au mai apărut carii și la alte măsele unde a fost nevoie să mi se scoată nervul și durerile încă persistă. Am ajuns în punctul în care nu pot spune de unde vine durerea, iar stomatologii consideră că nu este de natură stomatologica așa că am încercat și pe partea de neurologie. Mi-am făcut un RMN, nici acolo nu au observat nimic în neregulă. Analize de sânge, radiografii dentare nenumărate, sinusuri curate, dar durerile dentare persistă. Ce ar putea fi?
3 comentarii
Buna ziua, din pacate la problema dumeavoastra nu se poate da un raspuns intr-un rand. Daca puteti atasa radiografii, descriere caracter durere ( cand doare, la ce cedeaza, cum e durerea... spontana, intensitate crescanda, descrescanda in timp) ar ajuta putin. Numai bine!
Durerea este constantă. Sunt momente când crește în intensitate, dar nu le-am putut asocia cu un anumit eveniment. Nu cedează la antiinflamatoare, cedează până la un nivel suportabil cu tramadol. Durerea este la fel ca acum 2 ani când a început, doar că acum simt o durere la nivelul întregii danturii, dar mai puternică la nivelul măselele fără nervi. Daca doriti va pot trimite niste radiografii pe un email. Multumesc mult de raspuns!
Buna ziua, imi puteti trimite toate radiografiile dentare la dr_alinadragomir@yahoo.com. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am ajuns la capatul puterii
- 5durere insuportabile de masea de trei zile
- 4probleme stomatolog
- 0durere dupa plombare
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 2durere de masea cu nerv scos
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 2Durere masea
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 2Masea cu durere la atingere
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 2Plomba dentara
- 0Durere acuta de masea
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Nerv scos, masea încă doare
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: