Dureri după extracție molar de minte

15-04-2019
Ruxandra
Nu este medic/terapeut
Ruxandra
Buna ziua ! Am mers la stomatolog cu o radiografie la dantura, deoarece mă durea un molar de minte căruia îi ieșise un colt, stomatologul mi-a zis că trebuie făcută o extracție deoarece creste strâmb, împingând in molarul de langa, și deja ar avea puroi. Am extras maseua print.o extracție clasica, nu am fost cusuta. Doua zile după extracție am fost cât de cat ok, iar a 3 zi au început dureri f mari, mai ales noaptea, m.am umflat și am început să am o secreție in gura galbena cu și un miros fatid, iar gaura extractiri este alb-galbuie.durerile nu cedează la antialgice și antinflamtoare, decât o ora două, apoi revin.. îngrijorată am mers la medic și mi-a zis că nu am absolut nimic și să nu mă îngrijoreaz că e ceva normal, și că dramatizez, iar fa zona e alba pt ca e tesut fibrinos.numai că mie nu mi se pare normal sa am dureri mai mari după 6 zile decat am avut în primele două. Cred că durerile ar fi trebuit să scadă în intensitate. Medicul mi.a recomandat augumentin și metronidazol..întrebarea este următoare : de ce mi a recomandat tratament daca medicul susține că nu am nimic.
3 comentarii
0
16-04-2019, ora 06:59
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Depozitul alb si puroiul au aparut din cauza ca nu ati reluat periajul in zona extractiei a doua zi.
Multi pacienti evita sa se spele in zona extractiei de teama ca sangereaza. Locul extractiei trebuie periat usor, atat cat sa se indeparteze acea pelicula alba.
0
16-04-2019, ora 08:19
Ruxandra
Nu este medic/terapeut
Ruxandra
Am reluat periajul ușor a doua zi, am folosit ceai de salvie si apa de gura cu clorhexidina. Iar puroiul este doar in gaura acum, nu mai este și pe marginea gingiei. Nu pot peria in gaura, ci doar la suprafață. Totuși medicul mi.a zis că nu am nimic, că e tesut fibrinos, numai că are un gust și miros urat. In cat timp o sa cedeze durerile. ? Am deja 7 zile de la extracție.
0
17-04-2019, ora 08:58
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Nu e normal sa va doara dupa 7 zile. Mergeti la nedic din nou.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  •