Dureri groaznice de tălpi, plus dureri de șold
Am 20 de ani, 1.65 și 67kg. Mă dor foarte tălpile picioarelor că abia mă mișc. Pe scurt, totul a început de la o banala durere de șold stâng (mai exact o disfuncție a articulației sacroiliaca), continuată apoi cu durere în spate partea stângă sus și apoi cu dureri insuportabile în tălpi. Nu știu dacă au vreo legătură între ele dar s-au întâmplat foarte repede una după alta.
Cum să reacționez în momentul în care după analizele făcute și examinarea fizică un reumatolog spune că am poliartrită reumatoidă dar un ortoped spune că nu am.
Cateva detalii esențiale din analizele de sânge : insuficiență de vitamina D, cpr de 4.1 și VsH de 31
Cum să reacționez în momentul în care după analizele făcute și examinarea fizică un reumatolog spune că am poliartrită reumatoidă dar un ortoped spune că nu am.
Cateva detalii esențiale din analizele de sânge : insuficiență de vitamina D, cpr de 4.1 și VsH de 31
5 comentarii
Panelul de anticorpi pentru bolile autoimune l-ati facut?
Si eu am sacroileita si dureri musculare si de articulatii in tot corpul, dar in functie de aceasta analiza au stabilit daca am poliartrita. E vreo 250 de lei.
Si eu am sacroileita si dureri musculare si de articulatii in tot corpul, dar in functie de aceasta analiza au stabilit daca am poliartrita. E vreo 250 de lei.
Bună, să îți spun drept nu sunt informată cam cum arată acest panel și cât de complex este, dar îți voi spune de pe fișele de analize ce am și cam cum erau valorile atunci.
C3 113, 0
C4 22, 0
Anti ANCA (PR3) 0, 40
Anti Mieloperoxidazei (MPO) 0, 30
Anti ANA absenți
Anti DNA absenți
Anti citrulina 5, 5
Fibrinogen 487
IgA imunoglobulinelor 346
Anti transglutaminază IgA 7, 1
Ema IgA anti endomysium absent
C3 113, 0
C4 22, 0
Anti ANCA (PR3) 0, 40
Anti Mieloperoxidazei (MPO) 0, 30
Anti ANA absenți
Anti DNA absenți
Anti citrulina 5, 5
Fibrinogen 487
IgA imunoglobulinelor 346
Anti transglutaminază IgA 7, 1
Ema IgA anti endomysium absent
Buna.
Mie mi-au dat doua analize sa vada daca nu am poliartrita sau alte boli autoimune.
1. Anti CCP
2. Panel anticorpi antiantigene nucleare (ANA) Ig G
Au rezultat vreo 4 pagini A 4 de analize.
Aceste analize au fost date de Reumatolog.
Mie mi-au dat doua analize sa vada daca nu am poliartrita sau alte boli autoimune.
1. Anti CCP
2. Panel anticorpi antiantigene nucleare (ANA) Ig G
Au rezultat vreo 4 pagini A 4 de analize.
Aceste analize au fost date de Reumatolog.
Și ce diagnostic ți-au pus până la urmă, că ai poliartrită?
Mi-au spus ca nu am poliartrita si ca nu imi dau medicamente pentru poliartrita. Dar eu am ramas cu durerile sacroiliace, de muschi si de articulatii, de 9 luni. Am incercat antiinflamatoare, paracetamol, algocalmin dar mai rau imi e dupa ele. Asa ca nu iau decat niste Anxiar sa suport mai bine psihic durerile. Tie poate ti se potrivesc medicamentele pentru durere de la Reumatolog. Incearca. Sau daca e poliartrita, exista medicamente pentru poliartrita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 2 luni de cand ma doare extrem de tare soldul stang
- 2Durere sold drept
- 15durere si arsura la talpi
- 1dureri puternice ale gleznelor, talpilor
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 3Durere in zona soldului drept.
- 2Durere de sold la diabetici
- 5picior umflat-pulpa superioara
- 16am 80 de ani si am coxartroza, de vreo 2 saptamani ma doare soldul din ce in ce mai tare
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 1Durere sold, pulpa, genunchi!
- 1durere sold
- 5Hipoestezie sold
- 1Durere in scobitura piciorului si putin din calcai
- 22Durere în talpa piciorului stâng
- 2Buna mă interesează investigații la nivelul soldului sau bazinului in orașul Focsani
- 2Disfuncția articulației sacroiliacă
- 1Dureri solduri
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
- 0Dureri sold stang
Mai multe informații despre: durerea de sold dureri in talpa durere in talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: