Dureri in gat si in piept
Buna Ziua!
Acum o saptamana am fost racit cu dureri de piele pe tot corpul si frisoane, 'afte' care mi-au iesit in cavitatea bucala dar acum am o alta problema !
Am o durere in gat...ma doare tot gatul pe dinafara, cat si inauntru presupun ca s-au inflamat amigdalele...si aceasta durere de la gat merge pana in piept unde am dureri mari la un interval de 20 sec cam asa.Specific ca ma doare cand inghit, nu prea pot sa intorc capul...!
as vrea sa stiu si eu care ar fi cauza!
va multumesc!
Acum o saptamana am fost racit cu dureri de piele pe tot corpul si frisoane, 'afte' care mi-au iesit in cavitatea bucala dar acum am o alta problema !
Am o durere in gat...ma doare tot gatul pe dinafara, cat si inauntru presupun ca s-au inflamat amigdalele...si aceasta durere de la gat merge pana in piept unde am dureri mari la un interval de 20 sec cam asa.Specific ca ma doare cand inghit, nu prea pot sa intorc capul...!
as vrea sa stiu si eu care ar fi cauza!
va multumesc!
3 comentarii
Cauza ai spus-o singur...o raceala, o inflamatie pe caile respiratorii care nu a fost tratata...ar trebui sa mergi la medicul de familie sa te vada si sa incepi un tratament...
am si eu o problema legata tot de durerea in gat. mi-am facut de 2 ori exudatul, rezultatul a fost stafilococ auriu, am luat Augumenin...dar eu continuu am aceasi senzatie de usturime in gat iar pe partea dreapta mi se inflameaza ganglionul gatului, exact k si cum as mai avea o amigdala...am tot luat antibiotice gen augumentin, zynat...degeaba.am fost la ORL si mi s-a spus k am o sensibilitate in gat.racesc foarte usor...daca merg cu geamul deschis la masina sau daca bate vantul gata.ma dor urechiile si imediat si gatul se inflameaza.chiar nu stiu ce sa mai fac...daca puteti sa-mi dati un sfat...va multumesc !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere in git si torace
- 7Durerea in piept - un sfat
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 1durere in piept
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 4dureri in piept
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 1stare subfebrila permanenta, durere in gat
- 3de vreo 2 ani ma doare rau in gat
- 5arsura puternica in gat si durere pe esofag
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 1Episoade dese de febră, durere in gat și nevoia de tuse
- 1Durere gat și limba iritata
- 2Nas infundat, durere in gat, stranut, lipsa miros.
- 3Batai inima accentuate și durere inexplicabila
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 1Durere in piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: