Dureri in partea din spate a genunchiului
Buna ziua..ieri am jucat fotbal si la o cazatura am aterizat foarte rau pe piciorul drept cand am simtit o intepatura in genunchi..acum, la 24 de ore de atunci nu pot indrepta piciorul si nici sa il indoi foarte tare..ma mai doare daca dau u laba piciorului in dreapta sau in stanga..ce ar putea fi?
4 comentarii
Buna ziua,
S-ar putea sa fie o entorsa mai degraba decit o fractura (i orice caz o radiografie ar fi utila)
Daca simptomele ramin prezente in urmatoarele 48 h ar tretrebui consultat un orthoped iar un arthro scanner s ar putea impune ca sa excludem o leziune de menisc sau chiar ligament incrucisat.
Numai bine
Dr Dunca i
S-ar putea sa fie o entorsa mai degraba decit o fractura (i orice caz o radiografie ar fi utila)
Daca simptomele ramin prezente in urmatoarele 48 h ar tretrebui consultat un orthoped iar un arthro scanner s ar putea impune ca sa excludem o leziune de menisc sau chiar ligament incrucisat.
Numai bine
Dr Dunca i
Muktumesc frumos..acum m au mai lasat durerile..astept pana luni iar daca persista voi merge la un ortoped..inca o data, va multumesc frumos...aaa, am facut de doua ori pe zi impachetare cu diclac..altceva ce as putea utiliza?
Repaus, gheata, medicamente antiinflamatoare (ex. ibuprofen, diclofenac) si prezentarea la ortoped.
Alte subiecte recente din această secțiune: