Dureri in partea dreapta a fetei
Buna seara.
Am de 2 zile niste dureri in partea dreapta a fetei. Ma dor maselele, urechea dreapta si capul. Deseori simt intepaturi in obraz si in ureche. Nu stiu despre ce este vorba.Cand stau intr-un loc calduros nu am absolut nimic, insa cum ies undeva unde este mai frig durerile reapar. Ce poate fi si ce medicamente pot utiliza?
Va multumesc mult.
Am de 2 zile niste dureri in partea dreapta a fetei. Ma dor maselele, urechea dreapta si capul. Deseori simt intepaturi in obraz si in ureche. Nu stiu despre ce este vorba.Cand stau intr-un loc calduros nu am absolut nimic, insa cum ies undeva unde este mai frig durerile reapar. Ce poate fi si ce medicamente pot utiliza?
Va multumesc mult.
3 comentarii
eu am patit saptamana trecuta acelasi lucru...s-au dovedit a fi probleme stomatologice, mai precis maseaua de minte...iti recomand un dentist
am fost astazi la dentist si mi-a dat sa iau niste antiinflamatorii 3sau 4 zile, si apoi trebuie sa ma duc la el sa curete acolo.n-am inteles mai nimic pt k vorbea in ruseste(eu sunt in portugalia acum)ms alynutza orikum;).am inteles k a intrat gingia peste masea sau invers, ceva de genul.sper sa ma mai lese durerile cu pastilele astea...:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 4dureri de cap
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 3Dureri de cap cind e ceata
- 3Durere incredibila de cap
- 5Dureri de cap in zona frontala si cosmaruri - obsesiv compulsiv, sau ?
- 9Am 4 ganglioni la gat si o senzatie de arsura la ceafa
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 1Ajutor ! Abces si durere
- 9Masea refacuta care doare
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de dinti Durerea de cap maxilarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: