Dureri in partea dreapta a fetei
Buna seara.
Am de 2 zile niste dureri in partea dreapta a fetei. Ma dor maselele, urechea dreapta si capul. Deseori simt intepaturi in obraz si in ureche. Nu stiu despre ce este vorba.Cand stau intr-un loc calduros nu am absolut nimic, insa cum ies undeva unde este mai frig durerile reapar. Ce poate fi si ce medicamente pot utiliza?
Va multumesc mult.
Am de 2 zile niste dureri in partea dreapta a fetei. Ma dor maselele, urechea dreapta si capul. Deseori simt intepaturi in obraz si in ureche. Nu stiu despre ce este vorba.Cand stau intr-un loc calduros nu am absolut nimic, insa cum ies undeva unde este mai frig durerile reapar. Ce poate fi si ce medicamente pot utiliza?
Va multumesc mult.
3 comentarii
eu am patit saptamana trecuta acelasi lucru...s-au dovedit a fi probleme stomatologice, mai precis maseaua de minte...iti recomand un dentist
am fost astazi la dentist si mi-a dat sa iau niste antiinflamatorii 3sau 4 zile, si apoi trebuie sa ma duc la el sa curete acolo.n-am inteles mai nimic pt k vorbea in ruseste(eu sunt in portugalia acum)ms alynutza orikum;).am inteles k a intrat gingia peste masea sau invers, ceva de genul.sper sa ma mai lese durerile cu pastilele astea...:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi in cap
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 6atunci cand mestec ceva, mi se umfla muschii in apropiere de tample
- 3Durere de cap intr-un punct
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 1durere de cap puternica in zona occipitala
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 4Durere cap la apasare