Dureri in piept...

22-02-2016
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Buna seara azi am avut o intepatura in zona inimi de cateva secunde si ma luat o frica si mam pus imi pat si mam linistit.Cred ca e de la inima ca am mai facut si efort azi si am 23 de ani si 88 kg la 1.84 inaltime.Am uitat sa specific ca acum 2 sapt am fost la catdiologie si ECG si ecocordu miau iesit ok nu am nimic la inima si ma mai ia si caldura simt ca o am dat nust posibil sa imi fie si mie frica va rog ori ce parere contaza
10 comentarii
0
22-02-2016, ora 19:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati facut Test Anxietate si Test depresie pe net ? Ce rezultat ati avut ?
0
23-02-2016, ora 09:05
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Da lam facut mia iesit tulburare anxioasa si mai specific ca sunt dependent de tensiune mio iau si de 4 sau 5 ori pe zi dar nici o data valoare aceeasi de ex dimineata o am 13 si la un minut 127 sau cam asa dupa amiaza ajung si la 11 si seara cam 125 un sfat pt asta va rog
0
23-02-2016, ora 09:19
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Este posibil sa rac accident vascular sau infart la varsta mea ca este o temere care o am si am uitat sa specific ca am slabit 15 kg si ma simt mai asa fara forta
0
23-02-2016, ora 12:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Temerea ta ca faci diverse boli este simptom specific de anxietate. Mergi si trateaza-ti anxietatea.

Tensiunea se ia la medicul de familie la intervale orare diferite si el hotaraste daca e vreo problema si daca e sau nu necesara medicatie pentru tensiune.

Citeste despre anxietate pe net si documenteaza-te singur.

Medicamente naturiste pt anxietate:

5 htp, Stresclin, Calmogen, Sedatif PC, Anxin, Gemoderivat din muguri de tei argintiu

Daca naturistele sunt prea slabe pt tine, mergi la psihiatru.
Daca accepti faptul ca ai anxietate si te vei trata, ti se vor ameliora mult simptomele, cele mai multe pina la disparitie. Daca nu accepti, poti sa te chinui si ani intregi sa vii pe Romedic sa scrii topicuri ca iti e rau. Dar de fapt toate simptomele tale provin de la anxietate.

Daca ai slabit mergi la medicul de familie si fa-ti setul complet de analize de sange.
0
23-02-2016, ora 12:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu medicul de familie isi da cu parerea daca ai sau nu anxietate, ca nu e competent. Ci doar medicul psihiatru.

A te trata de o afectiune nu e o rusine. Sunt inapoiati cei care cred asta. Traim in secolul 21.

Cere trimitere de la medicul de familie catre medicul psihiatru ca sa ti se puna un diagnostic si ca sa stii si tu pentru ce trebuie sa te tratezi. Altfel bajbai. Parerile medicului de familie sunt total insignifiante atat timp cat tu te gandesti nu stiu cat timp pe zi ca faci infarct si el iti spune ca sunt zile bune si zile rele. Nu e adevarat. O persoana sanatoasa nu se gandeste ca face infarct si asta nu ii consuma viata. Mergi la specialist.
0
23-02-2016, ora 13:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Durerile, intepaturile in piept sunt simptome specifice de anxietate. Trec la tratament cu antidepresiv prescris de psihiatru.
0
23-02-2016, ora 17:28
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Da iau stresclin si intradevar se vede un efect nu ma mai simt ca inainte fac efort fizic miam facut o iubita nu am mai facut un atac de paica de vro o sapt si nici nu mai vreau e cv ce nu imi doresc sa mai fac adica sunt pers din nainte.Lumea imi zice ca sunt bolnav ca ei ma stiau mai plinut si daca eu am slabit 15 kg in 2 luni si cv si mentionez ca eram si foarte stresat in perioada aia si mai am unele temeri sunt mici dar inca le am...anxietatea pt mn e un subiec care se apropie de sfarsit si sprr a sa se term...Intrebarea mea este nu cumva am astenie de primavara si nu nu ma gand ca o sa mor dar de cand am facut atacul acela de panica si vad ca daca muncesc si imi bate inima mai tare am o anume frice de cand mi sa intamplat atunci nu vreau sa iau tratament de la pshiolog si vreau cu mintea mea sa trec peste asta ca pana la urma anxietatea este o boala mintala...ori cum multumesc pt sfaturi si rasp jos palaria pt ca va faceti timp si pt cei de pe forum si ne sfatuiti cu sfaturi care poate nici medici nu se gandesc sa ne spuna sanatate multa la cei care au probleme grave nu ca noi o boala mintala facuta de noi pana la urma...
0
23-02-2016, ora 18:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa zicem ca pancreasul nu mai secreta insulina in cantitati optime si te imbolnavesti de diabet. Tu cu mintea ta nu poti regla emisia de insulina a pancreasului.
Asa cum tu cu mintea ta nu poti regla emisia de neurotransmitatori si activitatea sistemului limbic din creier care se deregleaza in cazul anxietatii. Anxietatea e fals numita boala mintala. Ea are substrat organic si daca nu reglezi substratul organic, nu faci nimic. Daca iti merge pe naturiste, mergi pe naturiste. Daca nu, mergi la un control la psihiatru. Durerile in piept sunt simptom specific de anxietate.
0
24-02-2016, ora 06:34
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Multumrsc frumos ptbsfaturi dar mai am si eu o intrb anxietatea pe ce baza apare adica cum a aparut ca acum un an nu stiam de ea apare pe fond nervos sau cum ca tot imi pun intrebari cu referinta la asta.
0
24-02-2016, ora 19:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ca sa intelegi ce se intampla in corp in cazul anxietatii trebuie sa stii cum arata un neuron, mdin ce e compus, ce sunt neurotransmitatorii, ce e sistemul limbic. Vezi film animat despre Anxiety si neurotransmitters pe Youtube. Sintagma fond nervos e o chestiune abstracta care te duce cu gandul la ganduri, ceea ce e fals ! In depresie si anxietate se pune problema functionarii corecte a neurotransmitatorilor, niste hormoni emisi de creier si neuroni care au rolul de a face legaturile intre neuroni.
Din acest motiv un simptom de anxietate il constituie durerile sau intepaturile in piept care sunt ceva fizic.
Vezi deci filmele pe Youtube in engleza cu animatie care iti arata ce se petrece in organismul uman in anxietate. Altfel nu o sa intelegi niciodata corect aceasta afectiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •