Dureri in piept la miscarea capului
Buna ziua,
De mai bine de jumatate de an am dureri in piept mai ales dimineata cand ma trezesc daca las capul in jos. Iar atunci cand ma intind imi pocneste ceva in zona pieptului. Am fost la medic si m-a trimis sa fac o radiografie.Mi s-a spus ca am coloana stramba in zona gatului si mi-a dat 3 zile de fizioterapie si un tratamentu cu vitamina B6. Durerile nu au disparut si cateodata sunt chiar deranjante. Mentionez ca sunt si fumatoare si nu stiu daca ar avea legatura asta cu durerile din piept. Va multumesc
De mai bine de jumatate de an am dureri in piept mai ales dimineata cand ma trezesc daca las capul in jos. Iar atunci cand ma intind imi pocneste ceva in zona pieptului. Am fost la medic si m-a trimis sa fac o radiografie.Mi s-a spus ca am coloana stramba in zona gatului si mi-a dat 3 zile de fizioterapie si un tratamentu cu vitamina B6. Durerile nu au disparut si cateodata sunt chiar deranjante. Mentionez ca sunt si fumatoare si nu stiu daca ar avea legatura asta cu durerile din piept. Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv vertebral cervical (de tip hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati unui neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv vertebral cervical (de tip hernie de disc).
Prin urmare, logic, trebuie sa va adresati unui neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce diagnostic am?
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 3Dureri de piept, coaste si umar
- 7Distonie neuro vegetativa
- 4durere piept si alte simptome
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 4Durere in capul pieptului si arsura
- 1Durere in piept
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 7Dureri puternice in piept
- 3Durere in piept... dureri care persista ca perioada si peste o ora
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 1Dureri in piept
- 7Dureri in piept!
- 1Durere stern
- 4Durere stern/esofag?
- 0Durere in spate și piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: