dureri in talpa piciorului stang

08-10-2012
crina fl
Nu este medic/terapeut
crina fl
buna ziua!de o saptamana ma confrunt cu o durere in talpa piciorului stang care ma face sa am deja si o dificultate la mers..tin sa mentionez ca acum aproape 3 saptamani am fost incaltata cu o pereche de pantofi foarte nepotriviti timp de cateva ore bune care mi au cauzat exact o durere asemanatoare...durerea cea mai mare am avut o atunci cand m am descaltat de ei iar acum asociez aceasta durere exact cu aceea de atunci.durerea imi radiaza si pe picior in sus si este f suparatoare!as dori o parere si un sfat din partea dv!multumesc
2 comentarii
0
08-10-2012, ora 20:43
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cel mai adesea este vorba despre o metatarsalgie
http://www.chirurgiapiciorului.ro/Chirurgia%20antepiciorului/Metatarsalgii, %20boala%20Morton.html
dar iradierea durerii la nivelul gambei si/sau la nivelul coapsei poate fi si o componenta a sindromului compresiv lombar (hernie de disc). De problema lombara se ocupa neurochirurgul.
Evident, conteaza enorm si datele personale: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente neurochirurgicale, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
18-10-2012, ora 17:51
crina fl
Nu este medic/terapeut
crina fl
multumesc tare mult pentru raspuns!am citit despre metatarsalgie si m am mai linistit!o seara buna va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns