Dureri in zona osului sacral

29-03-2012
carmen C
Nu este medic/terapeut
carmen C
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, la ce medic (specialitate) sa merg pentru dureri in osul sacral. Am 42 de ani si in luna februarie 2012, am stat foarte mult timp pe scaun la serviciu, am slabit 2Kg.Acum mi-am revenit, am 60 kg, dar durerea nu a incetat.
3 comentarii
0
29-03-2012, ora 12:31
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Mergeti la balneologie / fizioterapie / recuperare. De acolo o sa va trimita sa faceti o radiografie de bazin / coloana, si o sa va si examineze.
Multa sanatate!
0
12-02-2013, ora 15:17
carmen C
Nu este medic/terapeut
carmen C
Buna ziua,
A trecut un an de cand am dureri in zona osului sacral. Am facut radiografie si mi s-a recomandat de catre medicul de familie sa fac fizioterapie.Am facut 10 zile. Durerea o am in continuare.Nu stiu ce sa mai fac. Ce ma sfatuiti ?
0
15-07-2013, ora 23:07
maurica
Nu este medic/terapeut
maurica
Carmen, , si eu am dureri in zona osului sacral..ma intereseaza daca ai rezolvat cumva intre timp si cum..pe mine ma doare difuz cand stau prea mult in picioare sa cand ridic sa car greutati..de asemenea am observat ca ma doare cand dorm pe un pat tare..mai am dureri si lombar care uneori se duc spre zona inghinala si pe picior in jos..Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da ceva detalii cum este durerea la tine de exemplu si evident daca ai primit vreun sfat..vreun tratament de undeva..Multumesc, multa sanatate ! Apropo..am 52 de ani..si o greutate cam multisor peste limita normala inaltimii si varsei mele..stiu ca si asta afecteaza coloana..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: