dureri insuportabile la o masea

Buna!am si eu o intrebare.In urma cu multi ani aveam niste dureri insuportabile la o masea...eu le numesc junghiuri care ma trezeau si noaptea din somn.am fost la stomatolog mi-a curatat maseaua a plombat-o nu am mai avut probleme pana de cateva luni.Am mers din nou la stomatolog mi-a deschis plomba pe baza ca avea sa fie carie sub plomba.Citez :durerile erau aceasi nu la rece sau cald sau dulce ci di senin.Am rezolvat plomba insa durerea mai exista.sa fie de la alta masea?este posibil de la curent?posibil sa-mi creasca o alta masea si aceasta sa fie cauza dureri?multumesc
3 comentarii

Mai probabil ca maseaua are nevoie de un tratament endodontic (scos de nerv).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Dureri de dinti si masele
- 18afectiuni stomatologice
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 4durerea si alaptarea
- 3Dureri destul de mari de dinti dupa plombare
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 2Ma doare maseaua
- 2durere de masea