Dureri(intepaturi in spate)
Buna ziua,
De o saptamana am niste intepaturi in spate ata in zona de mijloc cat si in zona soldului, fumez de cativa ani buni(stiu ca nu e bine :)).MA inspaimanta gandul ca poate fi semnul unu cancer pulmonar.
Am fost la medicul de familie si m-a trimis la recuperare medicala pentru indreptarea coloanei dar la plamani nu mi-a facut niciun control.
Ce parere aveti despre aceste simptome si sfatul medicului de familie?
O zi buna!
De o saptamana am niste intepaturi in spate ata in zona de mijloc cat si in zona soldului, fumez de cativa ani buni(stiu ca nu e bine :)).MA inspaimanta gandul ca poate fi semnul unu cancer pulmonar.
Am fost la medicul de familie si m-a trimis la recuperare medicala pentru indreptarea coloanei dar la plamani nu mi-a facut niciun control.
Ce parere aveti despre aceste simptome si sfatul medicului de familie?
O zi buna!
1 comentarii
Bună ziua! Mergeți la pneumologie pentru consult și dacă e nevoie radiografie toracică. Durerea dumneavoastră nu pare de la plămâni, la nivelul șoldului sau mai corect la nivelul lombelor poate fi ceva renal (litiază renală sau infecții renale). Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 2dureri insuportabile de oase
- 3dureri de spate puternice de cateva luni
- 2durere de spate intensa cand stau foarte mult in picioare
- 3Dureri de spate
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 3Durere deasupra sanului drept
- 0durere de spate
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 2dureri de spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 2Dureri spate
- 7nu mai suport durerea, dar nimeni nu stie ce am...
- 1dureri de spate foarte dese...
- 0Durere puternica in spate
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 2Dureri si analize
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Durere ascutita spate pana la genunchi
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: