Dureri la urinare

15-05-2019
Andreea7598
Nu este medic/terapeut
Andreea7598
Buna ziua, am o problema care de două zile nu imi da liniște. Mai exact ieri dimineață m-am trezit ca de obicei sa ma duc la toaletă sa imi fac nevoie, cand m - am ridicat de pe toaletă m-a durut insuportabil burta si nu mai puteam sa merg, aveam toata burta încordată de la durere. Începea din dreptul ovarelor până sub coaste. M-am chinuit sa merg inapoi in pat si durerea a ținut jumătate de oră. Ieri toata ziua am avut probleme la urinare ma durea de fiecare dată si nu puteam sa fac mult, eram nevoită să urmez din ora in ora. Tot ieri dar seara după un act sexual mi-a curs foarte mult sânge, ce este drept din cauza sperieturii nu am reusit sa imi dau seama daca imi curgea din vagin sau pe calea urinara.
Astăzi durerile continuă, mai ales în partea dreaptă jos, nu pot sa imi fac nevoile fără să mă doară tare burta si sa fiu nevoită să mă opresc. Astăzi la una din urinari mi-au curs 2 picături de sânge.
Am 21 de ani si nu prea am avut infecții urinare prea des, am avut nisip la rinichi de vre 3-4 ori. Am inteles ca ar fi genetic de la mama mea care a avut si pietre.
Stie cineva ce ar putea sa fie ?
1 comentarii
0
16-05-2019, ora 21:26
Andreea7598
Nu este medic/terapeut
Andreea7598
Ca un update, sangerarea este tot mai abundentă, cu cheaguri de sângeiar urina cu miros neplăcut iar febra nu fac deloc. Stiu ca trebuie sa merg la un medic doar ca nu am cum, sunt plecată din tara iar fără asigurare este foarte scump. As vrea sa stiu ce este si ce as putea sa iau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poți preveni infecțiile urinare?
  •