Dureri mari de 3-4 luni

01-08-2018
GabrielaC.98
Nu este medic/terapeut
GabrielaC.98
Buna, voiam sa va cer un sfat sau o parere in legatura cu durerea la nivelul regiunii lombare pe care o am de 3-4 luni. M-a luat durerea deodata dupa ce am betonat o curte, dar si mediul meu de lucru era unul solicitant si la temperaturi mici. Ma gandeam ca e o febra asa mai generalizata pe tot spatele sau ca poate fi o raceala din cauza mediului de lucru apoi am zis ca poate e o infectie dar nu e ca am facut o analiza. Ma doare cand stau in pozitia de la birou cel mai tare dar si cand stau in picioare sau cand merg. Am luat nurofen cateva zile, , ajuta cat sa nu simt asa tare dar dupa ce trece efectul reapare durerea. A inceput sa doara pe partea stanga mai tare acuma si piciorul stang doare mai tare daca calc pe el si ma gandeam la o hernie de disc dar nu stiu. Urmeaza sa fac un RMN in regiunea lombara si poate se vede acolo ce e. Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Multumesc mult :)
2 comentarii
0
21-08-2018, ora 19:41
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Este foarte posibil sa fie o hernie de disc sau alte afectiuni ale coloanei vertebrale lombare. Decizia de a face un RMN de coloana lombara este foarte buna. Astept rezultatul si putem sa-l discutam impreuna. Noi tratam foarte mult afectiunile coloanei. Toate.
dr Petre Muresan
0
22-05-2022, ora 18:28
Marc87
Nu este medic/terapeut
Marc87
Buna ziua! Domnul doctor, am o problema la spate de 6 luni. Am facut un rmn, dar am primit mai multe interpretari. Ma puteți ajuta cu o parere?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.