Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc

De o săptamana nu mai ies afara treaba mare, dar ies foarte des treaba mică! Am dureri foarte mari de burta(ma doare deasupra vaginului, in partea apendicului).Am stari de greața dar nu am vomitat până acum.Am pofta de mâncat intruna orice.Am luat in greutare, asta insemnand ca am crescut in burta
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
Posibilitatea unei boli, infectii sau sa raman insarcinata(nu am facut un test deoarece am aceste simtome de o saptamana)?
4 comentarii

Luati vreun tratament care sa va constipe?
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.
Mergeti la medic pentru consult clinic si tratament. Daca nu aveti scaun exista riscul sa faceti ocluzie intestinala si sa ajungeti la operatie.

Nu iau nici un tratament!si mananc normal !Nu mananc ceva ce ar putea sa imi faca rau! Imi puteti da detalii despre ocluzia intestinala si operatie?

Ocluzia intestinală este oprirea persistentă a tranzitului intestinal pentru materii fecale şi gaze. Obstrucţia intestinală reprezintă o urgenţă medicală, care poate evolua rapid, periculos, letal, motiv pentru care, indiferent de etiologie, se impune prezentarea la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)
- 17imi doresc sa scap de urinarile dese
- 4urinari dese la o fetita de 4 ani si 9 luni
- 3urinez des, cam la o ora si ziua si noaptea
- 2senzatie de urinare
- 15merg foarte des la toaleta.
- 1Urinat des
- 4Este legatura intre spermograma proasta si urinare deasa?
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 1Posibila infectie?
- 1Impotriva urinatului
- 0Durere in dreapta
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 1penis uscat
- 1Urinare frecventa
- 0Senzatia de urinare
- 2Apendicita?
- 0Durere in dreapta jos
- 1Durere in partea dreapta jos, sub abdomen.
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa durere in dreapta jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: