Dureri mari de cap și pierderea memorie
Buna ziua as dori sa aflu mai multe despre anumite simtome pe care le am de ceva timp.
Am niște dureri de cap câteodată bruște dintr-o data ca o seceratura in partea din spate pe partea dreapta puțin mai sus de ceafa, mi se înfunda urechile și am început sa uit lucruri esențiale și uit de la mâna pana la gura orice uit lucruri chiar și după câteva ore. As dori sa știu ce ar putea fi.
Mulțumesc
Am niște dureri de cap câteodată bruște dintr-o data ca o seceratura in partea din spate pe partea dreapta puțin mai sus de ceafa, mi se înfunda urechile și am început sa uit lucruri esențiale și uit de la mâna pana la gura orice uit lucruri chiar și după câteva ore. As dori sa știu ce ar putea fi.
Mulțumesc
2 comentarii
Poate sa fie o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara ( ICVB ), care da asemenea simptome. Va rog mergeti la medic. Sunt necesare investigatii, inclusiv un doppler de artere carotide si vertebrale.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 19Dureri de cap de trei luni
- 63Se pot trata acufenele?
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 5amnezie si dureri de cap
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 11Dureri de cap, amorteli ale mainilor.
- 1durere de cap
- 0durere de cap cand il misc brusc (urgent)
- 3dureri de cap
- 4Durere la ceafa, cefalee, ameteli
- 1amorteala si cefalee
- 0Dureri de cap zilnice
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 22dureri de cap
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 2Durere foarte mari de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea uitarea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: