Dureri mari de cap și pierderea memorie
Buna ziua as dori sa aflu mai multe despre anumite simtome pe care le am de ceva timp.
Am niște dureri de cap câteodată bruște dintr-o data ca o seceratura in partea din spate pe partea dreapta puțin mai sus de ceafa, mi se înfunda urechile și am început sa uit lucruri esențiale și uit de la mâna pana la gura orice uit lucruri chiar și după câteva ore. As dori sa știu ce ar putea fi.
Mulțumesc
Am niște dureri de cap câteodată bruște dintr-o data ca o seceratura in partea din spate pe partea dreapta puțin mai sus de ceafa, mi se înfunda urechile și am început sa uit lucruri esențiale și uit de la mâna pana la gura orice uit lucruri chiar și după câteva ore. As dori sa știu ce ar putea fi.
Mulțumesc
2 comentarii
Poate sa fie o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara ( ICVB ), care da asemenea simptome. Va rog mergeti la medic. Sunt necesare investigatii, inclusiv un doppler de artere carotide si vertebrale.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 2uit foarte des
- 4Crize necontrolate!
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 0durere de cap care nu trece
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 4sangerare ureche dreapta
- 4Dureri dupa cap...
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 3ma doare ceafa cand ma aplec
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 0Oboseala persistenta, dureri dese de cap, inrosire
- 4dureri ceafa, ameteli
- 1durere de cap
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 9Dureri de cap in partea dreapta
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
- 1Ajutor!!! dureri de cap intense și zilnice
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea uitarea durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: