dureri musculare la nivelul bratului

25-07-2010
corina_80
Nu este medic/terapeut
corina_80
lucrez zii de zii si nu pot sa zic ca e o munca fizica prea mare dar, ma doare muschiul care se afla in jurul cotului.[nu prea le am cu termenii medicali.sper sa ma fac inteleasa]si nu stiu ce sa mai fac am luat si crema pentru dureri, am facut masaje, dar tot continua durerea.daca cineva stie si ma poate ajuta.va rog.multumesc.
8 comentarii
0
25-07-2010, ora 21:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
In jurul cotului se afla cativa zeci de muschi.
Nu ne-ati precizat detalii esentiale: varsta. sex, greutate/inaltime, profesie, sporturi, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice sau de alta natura, precum si tipologia durerii, intensitatea, periodicitatea si durata etc etc..
Asteptam detalii
Cu stima,
marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
26-07-2010, ora 00:06
corina_80
Nu este medic/terapeut
corina_80
Va multumesc foarte mult ca mi-ati raspuns.Am 30 ani si sunt diabetica de 17 ani.am 1.64...si 58kg.si sunt femeie.Lucrez ca barmana in Spania dar nu pot spune ca fac prea mult efort cu mainile deoarece sunt dupa bar.sport nu fac deloc cu toate ca a-r trebui.si nu am avut nici o problema de reumatism, sau accidente.nimic pot zice.Durerea se manifesta noaptea dupa 3-4 ore dupa ce am adormit si e in partea laterala a cotului.pot spune ca e un muschi, dar nu stiu care.Glicemia o am foarte bine controlata.Singurul lucru care ma preocupa e durerea asta asa de intensa incat ma trezeste noaptea din somn.dureaza 20 minute pot zice pentru ca aplic o crema pentru dureri ce contine ibuprofen.In momentul in care incep sa o masez simt ca ma arde pe toata zona si se mai lasa durerea.asa pot sa dorm iar.multumesc.
0
26-07-2010, ora 22:22
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Durerea poate avea o origine locala (epicondilita), vasculara, neurochirurgicala (compresiune radiculara cervicala) sau vreo alte 50-100 de cauze diferite.
Este absolut imposibil de stabilit un tratament fara un diagnostic precis, bazat pe o consultatie clinica atenta si competenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
26-07-2010, ora 22:37
corina_80
Nu este medic/terapeut
corina_80
va multumesc foarte mult.am sa merg la un specialist.
0
29-07-2010, ora 14:01
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
OK
Tineti-ne la curent, este important pentru toti pacientii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
17-08-2010, ora 17:25
corina_80
Nu este medic/terapeut
corina_80
buna ziua.am fost la medic asa cum am spus si mi-am facut toate analizele si nu a iesit nimic.mi-a facut radiogarafie si.nimic.ma rog.nu e nimic mai mult decat o supraincarcare a muschiului.ok., dar ce m-a preocupat pe mine a fost un ex la urina microalbumina de 0.15 care am inteles ca a-r trebui sa fie mai mica de 0.03, si hemoglobina glicozilata 7, 8, care stiu ca trebuie sa fie intre 4-6(cu toate ca nu mai inteleg nimic.intradevar am avut glicemiile in ultima luna mai ridicate datorita unor schimbari in dieta, dar acum am revenit la normal).cum am spus anterior sunt diabetica diagnosticata acum 16 ani. tratamentul meu cu insulina e de :dimineata la 9.00 e de 8 u-actrapid si de 18 u semilente, la 15.00 e de 8 u -actrapid, la 21.00 e de 8 u actrapid si la 12.00 noaptea de 12 u semilente.asta e tratamentul care i-l urmez acum si vad ca am glecemiile intre 60-120mg%.sunt foarte multumita si ma simt foarte bine asa.ok...acum vreau sa stiu cum a-s putea sa cobor microalbumina la normal, din ce cauza e asa ridicata .multumesc foarte mult.de un lucru sunt sigura:peste 3 luni am sa mai fac analize inca o data.multumesc mult
0
08-01-2011, ora 12:57
Sandu Tutui
Nu este medic/terapeut
Sandu Tutui
Buna ziua, sunt barbat, am 49 ani 1, 63m si 60 kg. Am suferit in 2004 o interventie chirurgicala ptr hernie de disc HDL dreapta L5S1, aparent reusita. Imi amintesc ca la examenul RMN apareau protruzii discale si la nivelul L1, L2, L3...
Anul trecut(2010-Mai), am suferit o reinterventie datorita recitivei herniale la acelasi segment. Dupa operatie, medicul mi-a spus ca a fost de fapt o cicatrice compresiva, insa discul a fost gasit perfect sudat la acel nivel al interventiei initiale.
Acum, de cateva saptamani, am dureri musculare la nivelul bratelor, in zona dintre umar si cot (biceps triceps). Deseori simt dureri si la nivelul coloanei, atat in zona lombara cat si mai sus in zona dorsala. Durerile au inceput sa apara cu o intensitate mai usoara, in timpul gimnasticii de recuperare dupa aprox 4 luni de la reinterventie. Acum sunt tot mai intense si mai acute mai ales, la bratul stang.
Am incetat gimnastica si din oct.2010, am luat antiinflamatorii cu relaxant muscular (Diclotard, Celebrex, Crorzoxazon, Midocalm)...
In paralel am aplicat si crema cu masaj in zona dureroasa, dar durerile se mentin si sunt mai intense dimineata cand ma ridic din pat. Abia pot ridica bratul, in timpul spalatului, barbieritului etc...; Peste zi, intensitatea dureroasa mai scade insa reapare la fel dimineata.
Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac !!!!
Va multumesc
0
08-01-2011, ora 15:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Patologia D-voastra este de domeniul Neurochirurgiei.
Prin urmare, fie cereti sfatul unui alt neurochirurg, fie postati aceasta intrebare aici, pe site, la capitolul Neurochirurgie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: