dureri musculare la picioare, in special la cel stang
Am nascut acum un an si dupa nastere am inceput sa am dureri musculare la picioare, mai ales la piciorul stang. Nu stiu daca are importanta, dar acum 8 luni am fost operata de colecist. Am incercat sa ma odihnesc mai mult sau sa fac masaje, dar nu ma ajuta. Cui sa ma adresez? Multumesc.
5 comentarii
Un consult de acupunctura ar fi optiunea de prima alegere in cazul dv. Biletul de iesire din spitalul in care ati facut operatia de colecist ar putea fi important pentru acel consult.
buna ziua.. nu stiu exact unde sa scriu.. am o problema pentru a 2 oara in cateva luni.. am o durere insuportabile sub omoplatul drept..un fel de junghi..nu pot sa aplec capul inspre umarul drept iar cand vreau sa ma uit in spate ma intorc cu tot corpul.. am mai avut in urma cu 3-4 luni cred in acelasi loc a inceput mai lejer pana in momentul cand parca incepusem sa nu mai pot controla zona respectiva..m am speriat am fost la un kinetoterapeut mi a facut masa vreo ora doua cu produse aloe vera, electrostimulare si ultrasunete dar mi a trecut abia la cateva zile.. acum a inceput din nou..nu pot indrepta capul spre umar sau in fata, ma tine puternic acolo.. spuneti mi va rog daca exista o crema, diclofenac, sau nu stiu..ceva sa imi rezolve aceasta durere.. multumesc mult si scuze daca am gresit locul unde trebuia postat..o zi buna
Buna ziua!
Cu mare probabilitate, este vorba despre o patologie a coloanei cervicale, de tip compresiv (hernie de disc cervicala).
Prin urmare, veti obtine raspunsul in urma unei consultatii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cu mare probabilitate, este vorba despre o patologie a coloanei cervicale, de tip compresiv (hernie de disc cervicala).
Prin urmare, veti obtine raspunsul in urma unei consultatii clinice la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durerile de picioare, articulatii
- 6metatarsalgie morton?
- 8Dureri de picior de un an
- 3Ma dor picioarele
- 5durere picior drept si testicul drept
- 8dureri de picior - in special ma doare cand ma aplec sau cand stau sezuta
- 6cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el
- 3cateodata ma doare un tendon de la laba piciorului
- 5Durere picior stang de cateva zile
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 3Durere picior drept
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 0Durere de la talpa prelungita catre genunchi
- 3Usturimea piciorului
- 1durerea intepatoare cvadriceps
- 2Durere laba picior drept exterior.
- 1Durere la mușchiul tibiei
- 1durere picior stang
- 3Dureri laba piciorului drept
- 1Durere picior copil 5 ani
Mai multe informații despre: Crampele musculare la nivelul picioarelor Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: