Dureri musculare mana stanga
Buna ziua.
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
2 comentarii
zona de care vorbiti pare sa fie mai degraba muschiul deltoid, poate sa fie durere iradiata de la umar. este nevoie de consult ortopedic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere musculara.rog raspuns urgent
- 5durere musculara picior
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 9ruptura musculara sau...??
- 10La capatul puterilor... un sfat va implor
- 6Dureri umeri si omoplati + dureri musculare la maini si gat
- 6Durere de mana dreapta.
- 3Durere incheietura mana
- 16simptome ciudate, dureri musculare, senzatie de arsura
- 2Dureri la incheietura mainii
- 1Dureri maini
- 1Dureri musculare
- 1intrebare - ma doare toata mana
- 1Durere musculara
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
- 5Dureri musculare la picioare
- 0Urgent rog pareri de la medicii in domeniu sau de la persoanele care au aceeasi problema
- 2Durere brat
- 1Mă doare foarte tare mâna stânga!
Mai multe informații despre: durerea musculara durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: