Dureri musculare mana stanga
Buna ziua.
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
De aproximativ o luna am dureri puternice in special noptea ce ma trezesc din somn la muschiul triceps de la mana stanga.
Durerile sunt prezente si ziua in special la miscari dar si in repaus.Durerea este in zona in care am primit vaccinul cand eream copil.
Am fost la neurochirurg(pentru alte chestiuni) si am discutata si acest lucru insa a spus ca patologia manifestata nu indica o probleme in domeniul sau.
Va rog sa imi spuneti la ce medic sa merg in continuare. Barbat, 35 ani.
Va multumesc!
2 comentarii
zona de care vorbiti pare sa fie mai degraba muschiul deltoid, poate sa fie durere iradiata de la umar. este nevoie de consult ortopedic
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de oase si muschi
- 10Tendon rotulian zdrobit
- 3dureri musculare acute
- 9dureri musculare si articulare
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 1Durere musculara
- 4durere mana dreapta
- 1febra si dureri musculare
- 2Dureri la incheietura mainii
- 1imposibilitate de miscare a mainii
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 0durere de muschi la picioare
- 1Durere articulatii mana stanga
- 1Dureri musculare cronice
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 0Urgent rog pareri de la medicii in domeniu sau de la persoanele care au aceeasi problema
- 0Probleme musculare
- 0Senzatie de arsura a osului intre cot si umar
- 4Ajutati-ma: durere intre cot si umar, dar numai atunci cand ridic bratul lateral
Mai multe informații despre: durerea musculara durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: