Dureri noaptea la scobitura piciorului stâng
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti carui medic ar trebui sa ma adresez intrucat de 1 saptamana am dureri foarte mari noaptea la scobitura piciorului stang. Dimineaţa ma doare foarte tare piciorul cand calc, dar apoi durerea dispare in timpul zilei. Mentionez ca am 30 de ani, am nascut acum 8 luni si am ramas cu 13 kg in plus fata de greutatea mea obisnuita, iar de 2 săptămâni am reinceput sa merg saptamanal la o sedinta de zumba.
Va mulţumesc anticipat pentru răspunsul dvs.!
Va rog sa ma sfatuiti carui medic ar trebui sa ma adresez intrucat de 1 saptamana am dureri foarte mari noaptea la scobitura piciorului stang. Dimineaţa ma doare foarte tare piciorul cand calc, dar apoi durerea dispare in timpul zilei. Mentionez ca am 30 de ani, am nascut acum 8 luni si am ramas cu 13 kg in plus fata de greutatea mea obisnuita, iar de 2 săptămâni am reinceput sa merg saptamanal la o sedinta de zumba.
Va mulţumesc anticipat pentru răspunsul dvs.!
5 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: greutate/inaltime.
Astept detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: greutate/inaltime.
Astept detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua,
Am 161 cm si 78 kg, iar de azi noapte mi s-a si umflat piciorul putin in zona in care am si durerile.
Am 161 cm si 78 kg, iar de azi noapte mi s-a si umflat piciorul putin in zona in care am si durerile.
Buna ziua!
Este vorba, evident, despre supra-solicitarea mecanica a structurilor anatomice ale retro-piciorului, datorata celor 25 kg in exces si efortului fizic exagerat.
Solutia este evidenta, reducerea solicitarii mecanice a piciorului (greutate, efort).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este vorba, evident, despre supra-solicitarea mecanica a structurilor anatomice ale retro-piciorului, datorata celor 25 kg in exces si efortului fizic exagerat.
Solutia este evidenta, reducerea solicitarii mecanice a piciorului (greutate, efort).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna Ziua.Acum un an am am avut fractura la glezna bimaleolara.Clinica CASA AUSTRIA din Timisoara ma tinut in ghips 2luni jumate.Glezna este umflata si azi iar durerea apare dupa 1km de mers pe jos iar mersul e schiopatind. Aproape ca nu se vede fluierul gleznei cind e umflata.Tendonul sau ligamentul se inflameaza oare de ce? Datimi un sfat ce sa fac.Multumesc
Buna seara,
Fractura maleolara este o fractura articulara, ce poate destructura serios articulatia gleznei.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente vasculare, reumatologic/inflamatorii etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fractura maleolara este o fractura articulara, ce poate destructura serios articulatia gleznei.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente vasculare, reumatologic/inflamatorii etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20o plaga infectata cu escherichia coli la picior! rog raspuns!
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 68Ma doare osul din talpa, sub degetul al doilea
- 8rinichi bolnavi (cauza) - picioare umflate (efect)?
- 4de 2 zile am observat la piciorul stang un cerc rotund de culoare rosie
- 6Ma dor incheieturile si picioarele
- 3Dureri picioare
- 10fractura peroneu
- 4durere de picior
- 2picior instabil
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 2Durere in piciorul stang la copil
- 8rotula sarita pentru prima data, in urma unei fandari
- 0probleme de picioare
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 1durere picior drept
- 6Durere laba piciorului
- 3Laba piciorului aplatizat 1cm
- 3Amorțire și durere picior drept
Mai multe informații despre: Durerea la picior Piciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: