Dureri noaptea la scobitura piciorului stâng

16-02-2015
virginiam
Nu este medic/terapeut
virginiam
Buna ziua,

Va rog sa ma sfatuiti carui medic ar trebui sa ma adresez intrucat de 1 saptamana am dureri foarte mari noaptea la scobitura piciorului stang. Dimineaţa ma doare foarte tare piciorul cand calc, dar apoi durerea dispare in timpul zilei. Mentionez ca am 30 de ani, am nascut acum 8 luni si am ramas cu 13 kg in plus fata de greutatea mea obisnuita, iar de 2 săptămâni am reinceput sa merg saptamanal la o sedinta de zumba.
Va mulţumesc anticipat pentru răspunsul dvs.!
5 comentarii
0
17-02-2015, ora 09:42
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: greutate/inaltime.
Astept detalii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
17-02-2015, ora 11:46
virginiam
Nu este medic/terapeut
virginiam
Buna ziua,
Am 161 cm si 78 kg, iar de azi noapte mi s-a si umflat piciorul putin in zona in care am si durerile.
0
17-02-2015, ora 12:44
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Este vorba, evident, despre supra-solicitarea mecanica a structurilor anatomice ale retro-piciorului, datorata celor 25 kg in exces si efortului fizic exagerat.
Solutia este evidenta, reducerea solicitarii mecanice a piciorului (greutate, efort).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
10-05-2019, ora 02:03
Besola
Nu este medic/terapeut
Besola
Buna Ziua.Acum un an am am avut fractura la glezna bimaleolara.Clinica CASA AUSTRIA din Timisoara ma tinut in ghips 2luni jumate.Glezna este umflata si azi iar durerea apare dupa 1km de mers pe jos iar mersul e schiopatind. Aproape ca nu se vede fluierul gleznei cind e umflata.Tendonul sau ligamentul se inflameaza oare de ce? Datimi un sfat ce sa fac.Multumesc
0
10-05-2019, ora 21:47
Dr. Marius Uscatu
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Fractura maleolara este o fractura articulara, ce poate destructura serios articulatia gleznei.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si eforturi practicate, antecedente vasculare, reumatologic/inflamatorii etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •