dureri nocturne sold drept

08-10-2011
tesorina
Nu este medic/terapeut
tesorina
Buna ziua,
sunt femeie si am 43 de ani.Acum 2 ani am avut un accident de masina soldat cu diagnosticul -fractura ram ilio-ischio-pubian stang cu minima deplasare.Recuperarea am facuto cu repaus la pat.arcoxia si kinetoterapie.
La un an de zile au aparut dureri nocturne la soldul stang, initial, apoi s a mutat durerea la soldul drept si acolo a ramas.Durerea apare dupa aproximativ 5 ore de repaus la pat, daca ma ridic dispare.E ca o arsura la articulatia soldului si sunt nevoita sa mi schimb pozitia de somn.La ultimul control medical facut recent(cu radigrafie care nu prezenta nimic anormal ) am aflat ca din cauza fracturii cu deplasare mi se reaseaza tot sistemul osos si ca durerile ar fi normale. Vin cu rugamintea de a ma informa daca trebuie sa ignor aceste aspecte sau sa iau anumite masuri pentru a nu se agrava.

multumesc
2 comentarii
0
08-10-2011, ora 16:33
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Poate fi vorba despre sechele ale vechiului traumatism, dar poate fi vorba si despre o noua problema.
Nu puteti evita o examinare clinico-radiologica daca doriti intr-adevar elucidarea problemei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
08-10-2011, ora 22:29
tema
Nu este medic/terapeut
tema
tesorina, ar trebui sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma care sa includa si
- depistare streptococ grup B - cultura si antibiograma.
Infectiile vaginale cu e-coli, enterococ sau streptococ dau astfel de dureri articulare - la degete, sold sau genunchi, toxinele bacteriilor iritand si inflamand articulatiile.
Pentru analiza, nu trebuie sa te speli in vagin si sa nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte de recoltare.
Antibiograma sa o ceri neaparat, daca te hotarasti sa faci analiza, deoarece trebuie sa aflii la ce antibiotice sunt sensibile bacteriile gasite - pot fi mai multe, nu doar una din cele enumerate mai sus si fiecare poate fi sensibila la antibiotice diferite.
Adaugă un comentariu / răspuns