dureri persistente in zona creierului mic
3 comentarii
Pai pot fi multe, greu de spus daca nu ne spuneti nici macar cati ani aveti. Poate fi hipertensiune arteriala, poate fi nevoia de a purta/schimba ochelarii (daca va deranjeaza si lumina) sau pot fi spasme pe vasele cerebrale, care trebuie vazut de unde apar.
am 41 de ani, cu gusa polinodulara cu tratament Eutirox si as avea o rugaminte daca se poate trata cu tratamente naturiste.
Eutirox iau jumatate de pastila din Octombrie 2006 si problemele persista. Obosesc stari de somnoloenta etc. Locuiesc la munte.
Eutirox iau jumatate de pastila din Octombrie 2006 si problemele persista. Obosesc stari de somnoloenta etc. Locuiesc la munte.
Buna ziua,
Am 21 de ani, si de 2 saptamani am dureri persistente in zona creierului mic, ameteala, stari de voma nu am. Port ochelari dar am fost de curand la control si nu este asta problema.
As dorii sa stiu din ce cauza ma doare asa tare si mai ales de ce am starea de ameteala.
Multumesc.
Am 21 de ani, si de 2 saptamani am dureri persistente in zona creierului mic, ameteala, stari de voma nu am. Port ochelari dar am fost de curand la control si nu este asta problema.
As dorii sa stiu din ce cauza ma doare asa tare si mai ales de ce am starea de ameteala.
Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune: