dureri puternice ale gleznelor, talpilor
Buna ziua!
Am 25 de ani, 1.65 h, 48 kg.De ceva timp ma dor foarte rau picioarele in zona gleznelor si a talpilor.Am senzatia ca ceva mi le preseaza.Sunt niste dureri foarte puternice.De asemenea le simt si amortite.De cateva zile si la maini simt aceleasi senzatii, dar putin mai slabe ca intensitate.Am fost la medicul de familie, mi-a dat flavotan dar din pacate nu mi-a trecut.In ultimul timp s-au intensificat foarte mult.As dori sa aflu si eu despre ce ar putea fi vorba.Eu deja mi-am facut programare pentru vineri la medic dar imi este frica si de aceea as vrea sa aflu daca este grav, despre ce poate fi vorba.Astept un raspuns.
Va multumesc!
Am 25 de ani, 1.65 h, 48 kg.De ceva timp ma dor foarte rau picioarele in zona gleznelor si a talpilor.Am senzatia ca ceva mi le preseaza.Sunt niste dureri foarte puternice.De asemenea le simt si amortite.De cateva zile si la maini simt aceleasi senzatii, dar putin mai slabe ca intensitate.Am fost la medicul de familie, mi-a dat flavotan dar din pacate nu mi-a trecut.In ultimul timp s-au intensificat foarte mult.As dori sa aflu si eu despre ce ar putea fi vorba.Eu deja mi-am facut programare pentru vineri la medic dar imi este frica si de aceea as vrea sa aflu daca este grav, despre ce poate fi vorba.Astept un raspuns.
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Pot fi nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: vasculare (insuficienta venoasa sau arteriala periferica), neurochirurgicale (sindrom compresiv lombar, de tipul herniei de disc), reumatologice (afectiuni inflamatorii, cel mai adesea de tip auto-imun), metabolice (diabet), post-traumatice, hematologice etc etc etc.
Poate fi insa si o suprasolicitare fizica de tip sportiv/profesional.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Pot fi nenumarate cauze ale suferintei D-voastre: vasculare (insuficienta venoasa sau arteriala periferica), neurochirurgicale (sindrom compresiv lombar, de tipul herniei de disc), reumatologice (afectiuni inflamatorii, cel mai adesea de tip auto-imun), metabolice (diabet), post-traumatice, hematologice etc etc etc.
Poate fi insa si o suprasolicitare fizica de tip sportiv/profesional.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 4furnicaturi in talpa
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 3Glezna 'moale' sau platfus
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 7durere glezna
- 7fractura cominutiva maleola peroniana si pilon tibian stg
- 0dureri atroce glezna
- 0pete rosii dureroase pe talpi
- 3Glezna umflata
- 1Lovitura la glezna piciorului stang
- 3Glezna umflata
- 11Glezna dreapta umflata
- 4O gleznă umflată
- 3Ajutati-ma va rog in legatura cu o durere brusca..
- 1Problema glezna dupa tratament incorect
- 4Dureri de glezna
- 1Entorsa glezna
- 4Durere in talpa piciorului
- 9Durere in talpa (scobitura piciorului si calcai)
Mai multe informații despre: glezna dureri in talpa talpa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: