dureri sinusuri si dinti superiori
buna ziua
anul trecut in decembrie am facut o operatie de deviatie de sept deoarece nu puteam respira
o luna mai tarziu m-am apucat de o lucrare dentara care uprinde toti dintii de sus
mi s-a descoperit un granulom dentar si m-am operat in luna mai
nu pot localiza exact momentul, dar au inceput dureri de cap, sinusuri-pulsatile, si este inflamata gingia de deasupra dintilor-unde am facut operatia si nu suport lucrarea
cand o pun simt ca pasa pe nervi si nu suport, mi se duce si la cap
deci acum stau cu lucrarea asa si nu e bine
deci am fost la toti doctorii care mi-au spus ca nu e sinuzita(in urma radiografiei, fibroscopiei) iar stomatologii au spus ca nu e de la dinti-pe baza radiografiilor, am facut si CT la dinti
iar eu nu suport lucrarea
deci ma scol cu dureri de nas, dinti, sunt umflata in jurul ochilor si am gingia inflamata si nu suport lucrarea
va rog frumos sa va dati o parere ca toata lumea spune c e bine iar eu nu mai rezist
va multumesc anticipat
anul trecut in decembrie am facut o operatie de deviatie de sept deoarece nu puteam respira
o luna mai tarziu m-am apucat de o lucrare dentara care uprinde toti dintii de sus
mi s-a descoperit un granulom dentar si m-am operat in luna mai
nu pot localiza exact momentul, dar au inceput dureri de cap, sinusuri-pulsatile, si este inflamata gingia de deasupra dintilor-unde am facut operatia si nu suport lucrarea
cand o pun simt ca pasa pe nervi si nu suport, mi se duce si la cap
deci acum stau cu lucrarea asa si nu e bine
deci am fost la toti doctorii care mi-au spus ca nu e sinuzita(in urma radiografiei, fibroscopiei) iar stomatologii au spus ca nu e de la dinti-pe baza radiografiilor, am facut si CT la dinti
iar eu nu suport lucrarea
deci ma scol cu dureri de nas, dinti, sunt umflata in jurul ochilor si am gingia inflamata si nu suport lucrarea
va rog frumos sa va dati o parere ca toata lumea spune c e bine iar eu nu mai rezist
va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie